עבור לתוכן

בעיה עם ATHLON XP 2500+

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי והרכבתי מערכת שכוללת

ATHLON XP 2500+

Asus A7N8X Delux mother board

Memory: 512 megas ddr 3200 400 mhz KING MAX

ועכשיו מה שקורה זה אלף כל : אומר לי שזה מעבד 1100 מגה הרז (Mhz) ואחרי זה כאשר הוא מציג את חלון הטעינה של WINDOWS XP ופשוט עושה REBOOT וככה זה חוזר חלילה

ובקשר ל1100 MHZ יכול להיות שזאת מהירות הליבה ? (ו2500+ זה רק בהשוואה ל INTEL)

בתודה דניאל נורמן

פורסם

ממליץ לאתחל ביוס(יש ג'מפר CLEAR CMOS).

תשנה את הBUS לAUTO או ל166MHZ כי המעבד שלך אמור לעבוד במהירות 1826MHZ, שזה מכפלהXבאס 11X166, וכשקונים לוח חדש, הגדרת היצרן זה באס 100, לכן זה מופיע אצלך כ1100 MHZ. ;)

תרשום את המפרט של המחשב שלך כדי לעזור לי(ולאחרים) לעזור לך ;)

פורסם
  • מחבר

שניתי את הבאס והמיפרט הוא

kingmax 512 mb ddr 3200 400mhz ram

ATHLON XP 2500+

Asus A7N8X Delux mother board

readon 9000 pro שכבר היה לי מיקודם

עכשיו עשיתי איתחול לביוס והגדרתי את זה כפי שאמרתה אך עדיין ז העושה אותו דבר פותח את החלון הטעינה של ווינדוס XP לשניה ועושה RESTART מקווה שתוכלו לעזור

פורסם

תנסה להתקין את הWindows מחדש..

מה המתח והמעלות של המעבד?

פורסם
  • מחבר

אהה ושכחתי להזכיר ההרד דיסק עם הווינדוס עבד ליפני זה עם לוח מעבד והזיכרון הישן שהוא intel pentium 3 866 mhz 256 mb ram ו לוח אם של חברה בשם lucky star.

אז יכול להיות שאני צריך לעשות reinstall לווינדוס XP או לעשות REPAIR

בתודה דניל נורמן

פורסם
  • מחבר

המתח של המעבד הוא 1.66 לפי vcore voltage והטמפרטורה של המעבד היא 39 (עם HSF שבא עם המעבד אם הוא לא טוב אני אקנה Volcano 9 או 11 צריך המלצה שלכם בקשר לזה)

פורסם

כיוון שהחלונות המותקן אצלך הותקן במקור על לוח עם ערכת שבבים שונה, עדיף להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

בכל מקרה, בנוגע למהירות המעבד, הכנס לתפריט ה BIOS, קבע את תדר הבאס ל 166 מה"ז ואת המכפלה ל 11.

פורסם
  • מחבר

אני חייב להודות לכם על התשובות המהירות והמיקצועיות אך טרם ניפתרה הבעיה זה בשלבים של התקנה מחדש

פורסם
  • מחבר

אם אני אשנה את תדר הבס ל 200 האם זה יחשב כאוברקלוק?

פורסם

המתח של המעבד הוא 1.66 לפי vcore voltage והטמפרטורה של המעבד היא 39 (עם HSF שבא עם המעבד אם הוא לא טוב אני אקנה Volcano 9 או 11 צריך המלצה שלכם בקשר לזה)

39 זה טוב?

לי יש 30.... ואמרו לי שזה טוב (יעני ללא התלהבות)

וחשבתי שזה פצצה אז איך זה 39 ו30

פורסם

כיוון שהחלונות המותקן אצלך הותקן במקור על לוח עם ערכת שבבים שונה, עדיף להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

בכל מקרה, בנוגע למהירות המעבד, הכנס לתפריט ה BIOS, קבע את תדר הבאס ל 166 מה"ז ואת המכפלה ל 11.

צודק ;)

נזכרתי שגם לי זה קרה פעם, היה לי לוח ישן(סוקט 7 AOPEN AX59PROעם ערכת שבבים של VIA) הוינדוס ה2000PRO שלי פשוט הפסיק לעלות כששידרגתי למפרט הנוכחי שלי, התקנת הוינדוס מחדש פתרה את הבעיה :D

פורסם
  • מחבר

39 זה טוב?

לי יש 30.... ואמרו לי שזה טוב (יעני ללא התלהבות)

וחשבתי שזה פצצה אז איך זה 39 ו30

אחי זה תלוי איזה מעבד יש לך ?? ואיזה HSF(היט סינק עם מאוורר)

פורסם

אחי זה תלוי איזה מעבד יש לך ?? ואיזה HSF(היט סינק עם מאוורר)

Old Computer

Pentium 3 1000 mhz

Volcano 6CuLater(lol "later" was mine) lol ok?? bye

פורסם
  • מחבר

לSIX KILLER

יש לי בבית גם P3 866 והוא מגיעה ל28 זה ביגלל אלף כי המעבדים של פעם לא היו מיתחממים כמו היום ודבר שני לאינטל יש מעבדים יותר קרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים