עבור לתוכן

שאלה קטנה | פירמוט XP

Featured Replies

פורסם

היי :xyxthumbs:

אני רוצה לפרמט את המחשב , כרגע יש לי windows xp ואני רוצה להתקין windows xp ולא לעבור לויסטה או משהו.

הבעיה שלי היא שמזמן לא פירמטתי ושחכתי משהו, :silly:

כשאני רוצה לפרמט רק את כונן C, ולהשאיר את D כמו שהוא,

מתי אני עושה את הבחירה הזאת, זה במסך שהוא אומר לכמה לפצל את הכוננים ?!

איך בדיוק זה הולך, אני לא רוצה להתקע באמצע ,

בבקשה תנסו להסביר טוב על מה בדיוק לוחצים,

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

קראתי את זה כבר, אבל בגלל שלו יש רק מחיצה אחת(הוא לא מחלק את ההארד דיסק לשני כוננים) אז אני שואל פה.

כשהוא כותה במדריך שם ללחוץ D על הכונן שאותו אני רוצה למחוק (D=Delete) אז אצלי במחשב , אני לוחץ D רק על כונן C ואז הוא יפרמט רק את C ואת D ישאיר כרגיל?! (מה הכוונה ב Delete ?! זה הכוונה שלפרמט או שפירמוט זה ה format )

במסך הזה נגיד, זה השלב השני , ישר אחרי שאני מסכים לתנאים, (לו יש רק מחיצה אחת והוא לוחץ עליה D)

לי יהי ככה ? ( ואני לוחץ Delete רק על C, ואחרי זה אני בוחר להתקין את הווינדווס כל כונן C פשוט ?!)

wkimn8.jpg

תודה

פורסם

כשמופיע לך מסך הבחירה של המחיצות , תוכנת ההתקנה בעצם שואלת אותך באיזו מחיצה אתה רוצה להתקין את ווינדוס

אתה מסמן את המחיצה עם החיצים , במקרה שלך c ואז לוחץ enter, ואז הוא ישאל אותך אם אתה מעוניין לפרמט את המחיצה ובאיזו מע' קבצים

תבחר ntfs וזה הכל, ההתקנה תתחיל להעתיק קבצים

אין צורך למחוק שום מחיצה , d יישאר כמו שהוא

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה !

כשאני מכניס את הדיסק של הווינדווס ועושה ריסטרט , המחשב לא מעלה את ההתקנה של הווינדווס בעליה, הוא פשוט מעלה את הווינדווס רגיל .

מה לעשות ?

עריכה:

הסתדרתי עם הביוס, משום מה הפלופי היה הראשוני ולא הסי די רום.

[br]פורסם בתאריך: 4.03.2009 בשעה 13:13:36

טוב נכנסתי להתקנה הכל עובד, אבל איך אני משנה את הגודל של המחיצות , עכשיו יש לי ב C בערך 50 ג'יגה , ואני רוצה להוריד את זה ל 45 ג'יגה.

איך אני עושה את זה, ובאיזה שלב זה ?! אחרי ההתקנה של הווינדווס על C או לפני ?

תודה על העזרה

פורסם

אם אתה רוצה להקטין את המחיצה - אתה יכול למחוק אותה בהתקנה בשלב המחיצות וליצור מחדש או אחרי ההתקנה עם תוכנה חיצונית

לדעתי הדרך השנייה עדיפה

פורסם
  • מחבר

בסוף השארתי את המחיצות בגודל כמו שהן ,

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים