פורסם 2009 במרץ 316 שנים Deadly Creatures הוא לא משחק טיפוסי במשחק הזה מגלמים לפעמים עקרב ולפעמים טרנטולה ואפשר לחשוב שזה יהיה ילדותי מאוד אבל לא המשחק די ראליסטי ודי רציני וזה כולל גם את הגרפיקה וגם את המשחקיות העלילה של המשחק מועברת דרך 2 דמויות אנושיות שרואים ושומעים לפעמים את הסגנון של המשחק מאוד קשה לתאר אתם מגלמים לפעמים עקרב ולפעמים טרנולה וצריכים לעבור מקומות מסוימים ולחסל אויבים שמפרעים לכם בדרך מידי פעם מקבלים תנועות חדשות וגם יש בוסים פה ושם האויבים במשחק זה חרקים ובעלי חיים קטנים לסוגהם והקרבות די נחמדים ומקורים לכל יצור יש את החולשות והיתרונות שלו כולל הדמויות שאתם משחקים וזה משתקף גם בקרבות וגם בחקירת העולם המשחק מתחיל די פושר אבל משתפר מאוד בפרקים האחרונים ניראה חשוך יותר רמת הקושי עולה והשלבים האלו גם יותר מעניינים וזה פשוט כיף לטפס על קירות של בית ודברים בסגנון הגרפיקה במשחק טובה וראליסטית יחסית לWII אבל גם די רקנית אם להגדיר את זה ככה הגיוון במשחק סביר אבל הייתי רוצה הרבה יותר יצורים ועוד שלבים הסאונד נחמד השליטה מאוד טובה בדרך כלל והאורך חיים בעיתי -לקח לי בערך 7 שעות למי שרוצה יש רמת קושי גבוה יותר ויצורים שאפשר לאסוף כמו כן אפשר לדפדף בפרקים אבל לסיכום אהבתי את הפרקים האחרונים במשחק ורציתי עוד מהם אבל לא היה ואני מאוד מקווה שיוציאו המשך אם יותר יצורים ופרקים ובוסים אבל איך שהמשחק כרגע אני נותן לו 70 בסולם קרירין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.