פורסם 2003 ביולי 2022 שנים עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ?אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ?* יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddrתודה מראש
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים כפתור ימני>>PropertiesSettings>>Advanced>>Geforce 4 TI4200>>Nview display mode>>Device settings>>Select output device..
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אתה צריך הלפעיל את שולחן העבודה של NVIEW.הייתי עוזר לך יותר אבל אין לי כבר דרייברים של NVIDIA יותר...
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר תודה אחים שלי על העזרה ! , יש לי עוד כמה בעיות קטנות הצלחתי להתקין את ה nview ולהפעיל אותוהפעלתי את זה על ידי תצוגה ביחד של מסך המחשב ושל הטלוויזיה אבל רואים בטלוויזיה באיכות נמוכה (איכות נמוכה הרבה יותר מכשהפעלתי את זה ב T.V Tool) , הריצוד מאוד גבוהה גם ואני לא יכול לראות סרטים בטלוויזיה עדיין אני רואה את הסרט מוקרן על מסך המחשב אבלבמסך הטלוויזיה רואים שחור במקום שהסרט היה אמור להופיע בו ...מישהו יודע אולי מהב אני צריך לכוון ? או איזה הגדרות צריך לשנות או להפעיל ?תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.