פורסם 2009 במרץ 316 שנים קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..
פורסם 2009 במרץ 316 שנים המעלות מעולות ובסדר גמור אני לא מבין על מה אתה מתלונן :nixweiss: לכמה הוא מגיע במאמץ? אהה ואם אתה רוצה קריר יותר תעלה את ה-FANSPEED
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר בטוח שמעולות ? 0.0ובמאמץ זה לא עולה בכלל רק באיזה 2-3 מעלות מוזרואיך אני מעלה את הFAN SPEED?
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אפשר עם rivatuner או SPEEDFANאבל למה זה סתם רעש (המאוורר) הכרטיס שלך במעלות ממש ממש טובות זה כרטיס שמותר לו להגיע ל-114 מעלות במאמץ וחלק מקבלים אותו מהמפעל ב-70 מעלות במנוחה בלי OC אל תהיה קטנוני יש לך אחלה כרטיס תהנה
פורסם 2009 במרץ 316 שנים הטמפ' שלך סבירה בהחלט..על מנת לבדוק כמה הטמפק במאמץ תתקין RIVA TUNER תפתח את המוניטור..שחק כ15+..צא ותראה מה הטמפ'..ועל כל מקרה תמיד אפשר לשנות את הRPM..
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר המאוורר בכלל לא עוזר.. גם לא על 80%היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH"..אנלא יודע מה לעשות :\כשאני מדליק את המחשב זה על 47 ואז זה עולה בערך ב5 דקות ל62~
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מי אמר שה-BSOD בגלל החום של כרטיס המסך?כשהמאוורר במצב AUTO הטמפ' שלך סבירות.אם תכוון אותם באופן ידני על ידי RIVA TUNER הכרטיס יהיה שקט ומקרר יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.