פורסם 2009 במרץ 316 שנים בס"דשלום לכולם והמשך ש.טוב.אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים.הראשוןהמחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש.והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב..כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעולכמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנהאז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה.כאילו יש התנגשותשיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזרלא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי.במחשב השניהמחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים.יש בו ווינדוס ויסטה, אותו עיקרוןהפעלתי אותו, והפד / משטח ניגיעה של העכבר, לא עבד.....חשבתי אולי פאק בפד/במשטח.אז חיברתי עכבר יואסבי, ע"מ לההסיר את ההגדרות של כל העכברים שיש במחשב(גם פד וגם יואסבי)וניתקתי את היואסבי , הפעלה מחדשואיך שהמחשב עלה בהתחלה, הפד של העכבר זז קצת..הגיב למגע, ושוב לאחר שניה וחצי שתיים, הפסיק לפעול.אני אומר לכם ישנה התנגשות מוזרה, שאני לא מכיר אותהואין לי פתרון לה זה ממש מוזר..מקווה שמישהו נתקל בזה ומכיר מה לעשות...תודה חבר'ה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.