פורסם 2009 במרץ 316 שנים לא הצלחתי להחליט לאיזה קטגוריה זה משתייך אז אם טעות בבקשה להעביראוקי נתנו לי דיסק DVD שמוקלטת עליו איזו תוכנית אימונים וביקשו שאני ישכפל, אבל רק DVD קורא את זה ומנגן שתי המחשבים לא רואים אלא כדיסק ריק ואם אני מנסה לצרוב זה נותן המון שגיאות מה זה הדיסק הזה ?ואיך רואים במחשב ואיך אפשר לשכפלו
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אולי זה דיסק אם הגנה בתוכו אני לא יכול לעזור לך בזה כי זה עובר על חוקי הפורום ודרך אגב זה לא מוזר יש הרבה DVD אם הגנות אם אתה קונה מקורי
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר אוקי אז למה אני לא יכול לנגן אותו במחשב ? וזה מזוהה כמו דיסק ריק?אוי הדיסק הזה ניראה יותר זול מהצרובים בשקל, לא חשבתי על אפשרות ההגנה
פורסם 2009 במרץ 316 שנים יש שיטות הגנה שלא נותנים לך לראות את הקובץ במחשב בכלל סתם לדוגמה אם תיקח דיסק של WII גם מקורי וגם לא מקורי המחשב לא יראה כלום ואין לי מושג למה זה ככה אבל זה ככה יש דרכים לעקוף את זה אבל זה עובר על חוקי הפורום להסביר אותם תחפש בגוגל
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר תודה רבה על התשובות המהירות אחרי שעה של גוגל והרבה ניסוים הבעיה נפתרה אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.