פורסם 2009 במרץ 216 שנים חברה אומנם מדובר באקסבוקס אבל זה לא ממש משנה אנשים בטוח יוכלו לעזור לי פה אז ככה:אני מעוניין לקנות מאוורר טוב וחזק שמוציא קור שמתחבר ל5 ואלט או 12 ואלט במתח ישר אני יכול לבנות בשבילו שנאיעכשיו אני רוצה לשים אותו מעל האקסבוקס שהוא יזרוק עליו אוויראבל אני חייב איזה מאוורר שיש לו אופציה להתחבר לחשמל ולא רק לחיבור של הספק.יש משהו כזה?
פורסם 2009 במרץ 216 שנים תראה בגדול זה קייםלמשל:http://www.frozencpu.com/products/6740/fan-ac-15/Commonwealth_172x150x51mm_Dual_Ball_Bearing_AC_Fan_-_High_Speed_FP-108EX_S1-B.html?tl=g36c265s726#blankשעובד בסטנדרט של ארה"ב עם 115V..זה רק עניין של לחפש משהו שיתאים בדיוק לך
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר ומאיפה אני יכול להשיג אחד כזה בישראל?ואני צריך משהו שיוציא קירור כמה שיותר טוב
פורסם 2009 במרץ 216 שנים אם אתה כבר "בונה" שנאי..מה הבעיה ל"המיר" את השקע מולקס למה שאתה צריך ?איפה בדיוק אתה רוצה למקם את המאוורר ? אתה רוצה/יכול לפרק את הקונסולה במקרה הצורך ?
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר לא לא ממש לא מתכוון לפרק ת הקנסולה זה סתם סיפור ומסיר את האחריותאני מתכוון לשים אותו על אחת היציאות הצדדיות של הקונסולה או קצת מעל היציאה האחורית כדי לקרר את כל האזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.