עבור לתוכן

סוללות לפלאש, מה מומלץ?

Featured Replies

פורסם

שווה לך לקנות סוללות שלפני כל צילום תצטרך לטעון כדי להיות בטוח שהן מלאות? לא ברור לי ההגיון בזה. במיוחד לא כשאותן סוללות יכולות לשמש כסוללות רזרביות למצלמה שלך, וכשידוע שסוללות שאינן היברידיות (ובפרט סוללות שאינן Eneloop) הרבה פחות מוצלחות למטרה הזו.

פורסם
  • מחבר

אני לא אשתמש בפלאש לעיתים קרובות, לכן אין לי בעיה להטעין לפני, העיקר שיספיק לי לכמה שיותר צילומים.

בסוף כמו שאמרתי החלטתי שאני אקח סוללות עם פריקה נמוכה, אבל אני אקח את הRC ולא את הEneloop, משום שאין לי כוח לחכות שבועיים לDX, ושאני לא יודע איך זה יסתדר עם המטען (שכבר יש לי) של RC

פורסם

אני לא אשתמש בפלאש לעיתים קרובות, לכן אין לי בעיה להטעין לפני, העיקר שיספיק לי לכמה שיותר צילומים.

אז על אחת כמה וכמה שאין שום הגיון לקנות סוללות מהסוג הישן. הרבה יותר הגיוני שתוכל לשלוף את הפלאש מהמגירה גם לאחר חודש ולדעת שהסוללות מלאות במקום להצטער שלא חשבת על כך לילה קודם.

בסוף כמו שאמרתי החלטתי שאני אקח סוללות עם פריקה נמוכה, אבל אני אקח את הRC ולא את הEneloop, משום שאין לי כוח לחכות שבועיים לDX, ושאני לא יודע איך זה יסתדר עם המטען (שכבר יש לי) של RC

אתה מדבר על ה-ReCyko? אם כן, אז זאת קנייה הגיונית יותר. חשבתי שהתכוונת ללכת על ה-2700. מה שכן, קרא בכל זאת את ההודעה הזו לפני שאתה הולך על ה-ReCyko ולא על Eneloop.

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי שהאנלופ האלו טובות יותר, אבל אני לא הולך לרכוש עוד מטען, ואני לא רוצה להטעין אותן במטען של הריסייקו כי לך תדע איך זה יעבוד.

אם הRC יעשו לי בעיות, אני אביא אותן לאחותי (הגיעה הזמן שתעבור מסוללות ליתיום) ואני אקנה את האנלופ עם מטען.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים