פורסם 2009 במרץ 216 שנים אני לא בטוח אם זו בעיה או לא...יש לי מחשב שלראשונה הגיע אלי אתמולחדש דנדש מעבד 4 ליבותהתקנתי עליו ויסטה 64 ביטוהרצתי בדיקות בשביל לבדוק את הטמפרטורה יש לי קירור אוויר של טרמלטק הכי יקר שהיה בחנות אבל משום מה 2 ליבות עומדות על 56 מעלותוהשתיים האחרות בין 32-37 אין לי מושג למה זה קורה יכול להיות שבמעבדה לא עשו עבודה כמו שצריך או שזה טמפרטורה נורמלית?חשוב לי לציין שלא אימצתי אותו בכלל, וסתם בדיקה שגרתית הראתה לי את הטמפרטורהבדקתי בכל מיני תוכנות וזה תמיד 56 מעלות האם זו טמפרטורה נורמלית למעבד כזה יחד עם קירור אוויר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 216 שנים אם הטמפ' בליבה 1+2 לא משתנה אז החיישן פשוט תקוע..הטמפ' של ליבות 3+4 נראות הגיוניות יותר...נסה לבדוק בביוס..כמו כן תבצע בדיקת מאמץ ותראה איפה הטמפ' עולה..על כל מקרה נראה כי האינדקציה שלך היא ליבות 3+4..ואם הקירור שלך הוא הSPINQ הוא אחלה..אבל לא שיא יכולת הקירור..אם זה היה "הכי יקר" אז כנראה שפשוט לא היה הרבה מבחר..
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר כמו שאמרתי הכי יקר בחנות אולי רק שכחתי לציין שפשוט התעקשתי על טרמלטק ברור שהיה להם גם קירור מים ועוד חברות.. אבל לא רציתי להשקיע מעל 300 שח כי לא חשבתי שזה יהיה הכרחי יש המלצות באילו תוכנות להשתמש לבדיקת מאמץ ועצות מה לעשות לגבי החיישן אם הוא באמת תקוע? לקחת אותו חזרה לחנות? תודה רבה
פורסם 2009 במרץ 216 שנים הSPINQ עלה לך 300 שקלים ? בדיקות מאמץ תבצע עם OCCT.. טמפ' תבדוק עם REAL TEMP או CORE TEMP.. ולגבי החיישן אין ממש מה לעשות..אבל אני מאמין שליבות 3+4 יתנו לך את הטמפ' האמיתית..
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר תראה כל מה שאמרת עד עכשיו נשמע הגיוני כי הטמפרטורה אתמול והיום לא השתנתה בכללב2 הליבות הראשונותתודה רבה אני אעשה את הבדיקה ומקווה באמת שזה החיישןלגבי הפליאה שלך... מה עבדו עלי? 300 זה יקר מדי?
פורסם 2009 במרץ 216 שנים לא אמרתי שעבדו עליך..פשוט במחיר שלו אפשר לקנות לא מעט קירורים שעולים עליו בלא מעט..
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר אחרי מאמץ של שעהצדקת לחלוטין החיישן נדפק אבל הטמפרטורה ב2 הליבות האחרות עלו עד ל57-56ולפי ההמלצות שלך עד עכשיו כנראה שנשאר עם המחשב ואין סיבה ממשית ללכת לחנותתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.