פורסם 2003 ביולי 2322 שנים אחי אני לא בודק את זה דרך הביוס אני בודק את זה דרך התכנה לניטור חומרה של asus של הלוח שלי ולא נראה לי שהיא טועהקוראים לה pc probe ודרך אגב אני חושב שזה מאיורור לא נכול של המארזאתם יכולים לתת לי הצעה לטיפול בענין כי כפי שאמרתי יש לי רק מאורר אחד של ספק שמוציא מאוחרי המארז וזהוגבר אתה יכול להביא תמונה או לינק למה שקנית אותו דבר למה שהיה לך..? ולמה החלפת בכלל...
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים בלוח הזה יש קריאת טמפ' גבוהה מהרגיל ב5-7 מעלות..יש תיקון לביוס שלו, תוריד אותו מכאן: http://www.asus.com/pub/ASUS/mb/socka/kt266a/a7v266-e/1015e001.zip
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר אחי לאיזה לוח זה בדיוק שאתה נותן לי את זה ומאיפה לך שיש טעות דווקה בלוח הזה
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר 69 70 מעלות אם מרז סגור ואחרי ההחלפה 63 מעלות אם מארז סגורכאשר פותחתי את המרז אז זה יורד לי ל-58 מעלות שזה ממש לא טוב רק 5 מעלות ירדוכמובן שזה אם המאורר החדש ולא הקודםאיזה בעיה יש לי פה????אני לא יודע מישהו מוכן לעזור ליכי מישהו אמר לי בקשר ללוח מסוים שיש זיוף או תוצאה של מעלות לא טובה אז מה אני אמור לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.