פורסם 2003 ביולי 2022 שנים ערב טוב לכולם היום החלפתי את מהזלמן 6000 שלי ל ולקנו 11+וחברה אתם לא תאמינו כמה מעלות אני עכשיו 65 מעלות אם מהירות סיבוב בינונית 3668 ורעש אפשר להגיד בסדרמה אני אמור לעשות כי חיברתי אותו די טוב
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים זה ממש לא יכול להיות!שמת פד או משהו? מרחת משחה כמו שצריך?*התקנת הפוך ת'גוף קירור?*
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר מה זאות אומרת הפוך את הגוף קירור זה בא ככה מהחברה שהגוף מחובר למאורר אבל רגע זה משנה אם אני שם אותו בכיוןן מסיום
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים כן!המשטח של הגוף קירור הרי לא שטוח, יש לו מדרגה כזאת שאמורה להתלבש על החלק האחורי של הסוקט, זה שהכי קרוב לקצה של הלוח שיש עליו פיניםשים לב שלא שמת את המדרגה לכיוון השני, לחלק האחר של הסוקט שפונה לכיוון פנים הלוח זה 100 אחוז זה
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים משחה טמרית חדשה לא תוריד את ה טמפ' ב 15 מעלות (לא אמרתי את זה פעם?! ;-| ... ), חוצמיזה המשחה שמקבלים עם הוולקנו היא די סבירה.קודם כל שיגיד לנו האם הוא שם את הסינק בצורה נכונה או לא.איזה איוורור במארז יש לך? (shimon)
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר חברה עכשיו שמתי אותו כמו שצריך אבל אין לי כמעט משחה על המעבד ואיורור רק מאורר אחד מאוחרה שמוציא זהו אין לי שום מאורר אחר שעושה לי איזושהי סירקולציה
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אין לי כמעט משחה על המעבדלמה זה?תמרח את המשחה לפי המדריך שבאתר.מה הטמפ' עכשיו?
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר בקיצור חברה עשיתי את זה ומרחתי את הצשחה לפי המדריך אבל עדין אני על 60 מעלותרק מתי שאני פותח את המרז אז יורד לי במעלה או בשתי מעלותזה יכול להיות בגלל שיש לי רק מאורר אחד שמוציא לי אוויר החוצה בלי שום מאוור אחריש רק מאורר אחד שעושה את כול העבודה
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר אחי אני לא בודק את זה דרך הביוס אני בודק את זה דרך התכנה לניטור חומרה של asus של הלוח שלי ולא נראה לי שהיא טועהקוראים לה pc probe ודרך אגב אני חושב שזה מאיורור לא נכול של המארזאתם יכולים לתת לי הצעה לטיפול בענין כי כפי שאמרתי יש לי רק מאורר אחד של ספק שמוציא מאוחרי המארז וזהו
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים אין קשר לאיפה שאתה בודק - הביוס שולח את הקריאה לתוכנות...בכל מקרה, לא נראה לי שזו בעיה של קריאה, הירידה הנמוכה במעלות עקב פתיחת המארז אומרת שזה לא בעיה של איוורור במארז,כי אם היית פותח וזה היה יורד דראסטית משמע שהמארז חנוק...מה נשאר לנו? ההיטסינק של המעבד ג'יפה או שהמשחה ג'יפה - תחליף. סוף סיפור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.