פורסם 2009 במרץ 116 שנים יש לי נייד HP DV5 1179 מהיום הראשון הנייד מוציא רעש חוץ מרעש המאוררוזה כמו תקתוקים ורצוציםשלחתי למעבדה ואמרו שזה מהמחט של הדיסק קשיח וחשמל סטאטי מכל מיני חלקים ומבחינתם המחשב נבדק והכל תקין הרעש הזה שומעים אותו רק בסביבה שקטה מאודהאם אני צריך לקנות את הסיפור הזה ?האם דבר טבעי שנשמעים כל מיני רעשים במחשבים ניידים חוץ מרעש המאורר?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים תלוי בעוצמת הרעש...הרעש הסטטי של החשמל, זו תופעה לא נדירה כל כך, והבעיה שאין מה לעשות כנגד זה בדרך כלל.רעשים מהHD, לפעמים מעידים על HD תקול.באיזו מעבדה המחשב הזה?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר תלוי בעוצמת הרעש...הרעש הסטטי של החשמל, זו תופעה לא נדירה כל כך, והבעיה שאין מה לעשות כנגד זה בדרך כלל.רעשים מהHD, לפעמים מעידים על HD תקול.באיזו מעבדה המחשב הזה?זו מעבדת CPMהיה לי שני מחשבים אותו דגם והחליפו לי מסיבות אחרות ובכולם הייתי שומיע את הרעש הזה לא חשבתי שזה יפריע לי כל כך אבל בערב זה באמת מפריעפניתי לאופיס דיפו בקשר לזה ואמרו לי שהם לא יכולים לעשות כלוםבגלל שבמעבדה אמרו שהכל תקיןאמרו גם שהייתי צריך להחזיר באותו שבוע ולא לחקות חודש
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אני גם מטופל בCPM עם הדל שלי.תכיר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380939.0
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר אני מדבר על רעש שמורגש רק בסביבה מאוד שקטהמה שהבנתי שהקטע של הרעש זה לא תקלה אני מכיר את מנהל השרות של CPMהוא התקשר אליי ואמר שאני יכול להחזיר את הנייד ושיבדקו אותו עוד פעםהשבתי לו שהוא יכול לקבל ממני רק דבר אחדמכתב עורך דין
פורסם 2009 במרץ 216 שנים כל הקשיחים עושים קצת רעש. חלק יותר וחלק פחות תלוי בדגם.ואפשר לפעמים עם תוכנה לכוון את הרעש אם יש לקונן acoustic managementתלוי בדגם. למשל כאן אפשר לנהל את ה AAM אם קונן יש לו את זה.http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/manual-en/index.htmlולא יעזור מכתב מעורך דין...........
פורסם 2009 במרץ 216 שנים יש לי מה להוסיף בעניין.לפני כמה זמן שוטטתי ברשת ומצאתי איזה כמה כתבות המדברות על התופעה הזו ונתקלתי גם בתשובה שחזרה על עצמה יש אמירה שמקור הציקצוקים האלה הוא מסדרת המעבדים CORE2DUO ויש שם הסברים גם לכמה ואיך זה קורה..ויש גם מדריך לטפל בזה אבל פחדתי להתעסק עם זה..!ניסיתי לחפש עכשיו קצת את הכתבות לא מצאתי נסה להריץ חיפשו בוודאות קראתי על זה .
פורסם 2009 במרץ 216 שנים יש אמירה שמקור הציקצוקים האלה הוא מסדרת המעבדים CORE2DUO :screwy: ניסיתי לחפש עכשיו קצת את הכתבות לא מצאתי נסה להריץ חיפשו בוודאות קראתי על זה .
פורסם 2009 במרץ 216 שנים הרעש מגיע מההארד-דיסק חד וחלק, וזה נורמלי לחלוטין.גם ה DELL שלי עושה רעשים כאלו, ועברו אצלי גם כמה ניידים ובכולם זה היה ככה.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר התקשרתי לאופיס דיפו לבקש פיצויביקשתי שיתנו לי מדפסת משולבת אמרו לי שהם יכולים לעשות רק הנחה גדולה למדפסת ולא יכול לקבל אותה בחינם
פורסם 2009 במרץ 216 שנים הרעש מגיע מההארד-דיסק חד וחלק, וזה נורמלי לחלוטין.גם ה DELL שלי עושה רעשים כאלו, ועברו אצלי גם כמה ניידים ובכולם זה היה ככה.זה לא בהכרח נכון.זה תלוי בסופו של דבר בעוצמת הרעש.אני עם הדל שלי נפלתי על 3 הארד דיסקים רועשים ותקולים.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר במעבדה אמרו לי שאם אני רוצה הם יכןלים להחליף לי הארדדיסק ולוח אם אם אני רוצהאבל לא הסכמתי בגלל שאמרו שזה לא בהכרח יפטור את בעית הרעשפשוט מוכן לסבול את הרעש ושלא יתחילו לפרק את הנייד לחלקיםהטכנאי שם הראה לי 3מחשבים אותו דגם עם כל מיני רעשיםגם היה לי 2מחשבים קודמים מאותו דגם שהזמנתי דרך מכרז והחזרתי ולשניהם היה אותו רעשבגדול אם זא לא תקלה אז אני מוותרהרעש לא כל כך קריטיאבל חשבתי שזה יכול להוביל לתקלה בעתידבינתיים אסתפק בפיצוי של אופיס דיפוגם כך אני צריך מדפסת WIFI
פורסם 2009 במרץ 216 שנים לא טוב ולא מאד,זה נקרא סחטנות.יש לך תקלה, תדרוש שהיא תטופל אבל ללכת למעבדה וברגע שהמחשב חוזר ללכת לחנות כדי לסחוט פיצוי? ובמיוחד אחרי שבמעבדה הציעו לך להחליף את החלק שבראייתך תקול?!סחטנות לשמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.