עבור לתוכן

פרויקט OC לגיימר מתחיל, תעזרו בבחירת חלקים עד 450 שח תקציב - עודכן

Featured Replies

פורסם

שלום, אני זקוק לכמה עצות בקשר לOC בפעם הראשונה שלי, אני מעוניין להמהיר את המעבד והכרטיס מסך שלי ולסחוט מהמחשב את המיץ במשחקים כבדים.

כרגע אני מקבל מספרים יחסית נמוכים בCOD5 FALLOUT3 באזורים פתוחים ורוצה עוד FPS.

מהקריאה בפורום הבנתי שצריך לשדרג את הקירור מאחר שלהחליף לגמרי חלקים עולה יותר כסף. אז התקציב שלי לפרויקט הוא עד450.

כרגע הקירור למעבד הוא אלפין 7 וסטוק לכרטיס מסך, צירפתי תמונות של הטמפרטורות בסדר הבא:

הראשונה REAL TEMP שהרצתי כמה דקות לטמפ' מעבד, עומד יציב על 30c

שניה - טמפ' של הכ.מסך כשהמאוור על 25% בRIVATUNER

שלישית - טמפ' של הכ.מסך כשהמאוור על 100% בRIVATUNER - מאוד רועש

רביעית - צילום מהתוכנה ET6, רשום לי פה שהCPU על 20c וזה לא הגיוני כי בREAL TEMP רשום 30, רשום גם תמהירות של המאוור.

קראתי את הביקורת הזאת והבנתי שכדאי להביא תAccelero Twin Turbo לכרטיס מסך ונראה שהקירור הזה עושה פלאים בOC

http://www.overclockersclub.com/reviews/twin_turbo/

הוא עולה 145 שח אז נשאר עוד 300~ להשקיע בקירור למעבד, אין לי מושג בתחום הזה ועד כמה FSB+ הקירור אמור לסחוב לי.

תודה לעוזרים.

עדכון תגובה 8.

[attachment deleted by admin]

פורסם

על איזה הגדרות אתה משחק?! ובאיזו רזולוציה?

מחשב כמו שלך לא אמור לתת בעיות ביצועים גם במהירויות סטוק.

פורסם
  • מחבר

אני משחק 1000X1600 על מקס

FO3 רץ לי על 35~ באופן ספייס, וCOD5 על 50~. GRID זז בין 50-80. ב3DMARK06 קיבל 12K

עמדתי בדיוק להתקין GTA4 אבל הבנתי שהולך לקרטע אז אין טעם בנתיים.

יש המלצה לקירור בתקציב המיועד לE8400? הבנתי פה מגיעים איתו לרמות גובוהות.

תודה.

פורסם

אני לא מבין מה רע במערכת שיש לך עכשיו ... לדעתי היא מצויינת ולא צריך יותר מזה ...

GTA יעבוד לך חלק ! ( עד כמה שאפשר ... המשחק עצמו בנוי חרא אז ככה שאל תתפלא אם זה נתקע לך זה קורה לכולם )

פורסם
  • מחבר

אין פה עניין של שביעות רצון אלא התנסות

באמת נראה לך שהחבר'ה כאן שעושים OC לi7 מאוכזבים מ200 FPS בקרייסיס?

מישהו יכול להביא קירור למעבד, כי אין לי מושג בזה תודה.

פורסם

הטוין טורבו והאולטרה 120 שהוצעה לך יהיו הבחירה הטובה ביותר

אם תוכל להוסיף עוד מאורר על הקירור של המעבד זה בכלל יהיה מעולה ..

פורסם

פותח התרד אם יש לך אשפרות להתגמש במחיר (עוד 10 שקלים) לך על הCM V8 הוא עולה באזור ה320+- שקלים ומגיע כבר עם מאוורר...

אם לא הVENDETTA 2 יהיה מצויין..

כמו כן תחילה נסה לבדוק טמפ' במאמץ בעזרת OCCT תבדוק טמפ' עם וREAL TEMP או CORE TEMP..

פורסם
  • מחבר

טוב אז רכשתי את AC TWIN TURBO וגם התקנתי, בדקתי טמפ' על 100% בריבהטונר והתוצאה היא

אני מופתע שהקירור מוריד רק 7c~ מהטמפ' שמקבל הקירור סטוק על 100% (הצילום בהודעת הפתיחה) אך לא שומעים כלום כמעט, בהחלט שיפור מבורך בשבילי.

רכשתי גם את Arctic Cooling Freezer Extreme איך יש לי קשיים בהרכבה ישבתי על העניין 3 שעות ופשוט החלק מתנדנד כשאני משלים את ההרכבה. מקווה להצליח שוב בניסיון הבא.

יש המלצות איך לבדוק את השפעת הTWIN TURBO במאמץ? לאיזה מהירויות OC אני צריך לשאוף?

יש לקירור הזה פאק מסוים אך אני מניח שכבר דנו בזה בעבר, לא ניתן להרכיב את אחד מריבועי הקירור ברזל שמיועדים לזיכרון, כי הוא מפריע לגוף הקירור. אבל לא נראה לי שהעניין משפיע כל כך (יכול לצרף תמונה יותר מאוחר).

עוד משהו שלא הבנתי, מה לעשות עם החלקים האלה:

http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/twin_turbo/bracketeer_thumb.jpg

לא מצאתי להם שימוש ולא אזכור בהוראות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ממש הבנתי..בדקת טמפ' במאמץ ? שכן השינוי הגדול בטמפ' יהיה במאמץ..

לגבי ההתקנה של הEX מה רופף בדיוק ? ההתקנה דומה לקירור סטוק..אתה פשוט דוחף את התושבת ללוח האם עד שתשמע "CLICK"..

לגבי הבעיה עם ההיטסינק לזיכרון...כנראה שהתקנת אחד מהם לא נכון.. שכן כולם מתאימים..הנה דוגמא על HD4850..

http://www.overclockersclub.com/reviews/twin_turbo/3.htm

ואת הכיסוי של רחיצי ההרחבה..אתה מתקין במקום מה שיש לך עכשיו (אם אתה רוצה) אלו אותם כיסוים רק מאווררים..

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי..בדקת טמפ' במאמץ ? שכן השינוי הגדול בטמפ' יהיה במאמץ..

לגבי ההתקנה של הEX מה רופף בדיוק ? ההתקנה דומה לקירור סטוק..אתה פשוט דוחף את התושבת ללוח האם עד שתשמע "CLICK"..

לגבי הבעיה עם ההיטסינק לזיכרון...כנראה שהתקנת אחד מהם לא נכון.. שכן כולם מתאימים..הנה דוגמא על HD4850..

http://www.overclockersclub.com/reviews/twin_turbo/3.htm

ואת הכיסוי של רחיצי ההרחבה..אתה מתקין במקום מה שיש לך עכשיו (אם אתה רוצה) אלו אותם כיסוים רק מאווררים..

התמונה שהבאת לHD4850 לא מראה את הצד השני שבו יש את הבעיה עם אחד מהברזלים של הקירור

בקשר למאוורר -

שים לב באיזה מדובר :

http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2007/2213/ac-freezer-extreme.jpg.

צריך לפרק לגמרי את כל העסק מהאפס וקירור יושב רוטט ולא הדוק עד הסוף עם הברגים שמקבלים.

אין פה "הופ קליק" והעניין גמור, זאת הרכבה רצינית.

פורסם

בתמונה יש את ההתקנה הנכונה של ההיטסינקים..אם התקנת ככה אין סיבה שיהיה לך הפרעה כלשהי..

כמו כן אם תעלה תמונה נדע יותר טוב על מה אתה מדבר..

ולגבי הקירור טעות שלי..אם קנית את הEX..פשוט מאוד..

פרק את המאוורר תחילה..תתקין את המסגרת ללוח האם..תבריג את הקירור..חבר את המאוורר מחדש..

אתה אומר שהקירור רופף ? באיזה רמה ? זאת אומרת הוא נוגע במעבד בצורה טובה ? הוא מתנדנד באופן משמעותי ?

פורסם

נו אז למה אתה מחכה?

פרק את הלוח , הוצא את המעבד (בזהירות)

נקה אותו טוב

תמרח משחה יפה , ותרכיב את הקירור .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בעצמי וגם הזמנתי חבר שמתעסק בהרכבת במחשבים 24/7 שגם לא הצליח (גולש כאן אך לא רושם)

יש בעיה עם הגוף קירור, החלק התחתון מתחבר סבבה ללוח אם, אבל יש 2 ברזלים קטנים כאלה שדרכם צריך להבריג את הגוף קירור והוא יושב רופף אף על פי שמיליאתי את כל ההוראות התקנה. שמתי משכה חדשה של AC אבל היא כמעט נמרחה על כל האזור!

כנראה אני אחזיר אותו לKSP מחר/יים ואזמין כבר משהו אחר מTMS

מחר אצלם את הקטע עם הקירור של הכ.מ, למרות שראיתי את זה מוזכר באחד הסירטונים על הקירור בYOUTUBE.

אני מעט מאוכזב מהמוצרים של AC, אחרי כל הביקורות שקראתי.

עריכה:

ב4:50 הבחור מסמן את הבעיה עם הריבועון קירור.

פורסם

אתה כניראה לא מתקין נכון

אם אתה מאזור הדרום , ותרצה שאעזור לך (בחינם) פנה אלי בפרטי.

והמוצרים של AC טובים מאוד(אומנם לא הטובים בשוק)

אבל בהחלט אפשר לומר שהם שוים את הכסף שמשלמים עלייהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים