פורסם 2009 במרץ 116 שנים אני מחפש המלצה לקירור למעבד לאחר שחיפשתי את הפרייזר 7 פרו ולא מצאתי שום חנות כבר לא מוכרת אותו אז אני צריך המלצה אחרת כמה שיותר מהר למה האוורר יד שסמתי לא ממש עוזר כמה שיותר מהר.דרך אגב איך החברה deep cool?גנרית?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אני מחפש המלצה לקירור למעבד לאחר שחיפשתי את הפרייזר 7 פרו ולא מצאתי שום חנות כבר לא מוכרת אותו אז אני צריך המלצה אחרת כמה שיותר מהר למה האוורר יד שסמתי לא ממש עוזר כמה שיותר מהר.דרך אגב איך החברה deep cool?גנרית?מאיפה הגעת למסקנה הזאת ? יש המון חנויות שמכורות אותו..שכן הוא לא ירד מיוצר או משהו (להפך הוא רק משתדרג בגירסות)..אם אתה מעוניין בקניה מחנות ספציפית שאין בה את הקירור הנ"ל..תן את הלינק ונעזור לך למצוא משהו משם..
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר הייתי במספר חניות קטנות וגם באייבורי ופוקס פיסי וכולם אמרו לי שכבר לא מוכרים אותו אם תמצאו לי משהו אני אשמח מאוד אני כבר 3 ימים בלי מחשב בחיפוש אחרי מאוורר מסכן
פורסם 2009 במרץ 216 שנים חפש בחנויות השונות כגון: IQPC/SKYPC/NOA/PANDA וכו..אם לא פשוט תציין חנות ונמצא לך קירור עדיף אחר..
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר תודה מצאתי בסוף פשוט עד לפני3 שעות לא היתה לי גישה לחניות גדולות מפעת מרחק אבל נסעתי לSKYPC והיה להם תודה בכל זאת.איזה קירור טוב זה הוריד לי את הטמפ ב20 מעלות מדהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.