פורסם 2003 ביולי 2022 שנים תלוי כמה עוצמת אור אתה רוצה מהפנבס שלך, אם אתה מתכוון האדומים הם לא אולטרה ברייט אז אני חושב שזה יספיק, למרות שיש גם אדומים אולטרה ברייט
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים המנורות שיש לך שם על הפאן באס זה המנורות שיש ביום העצמאות שתולים במרפסות הוא משתמש בחשמל מהתקע אני חושב שאתה יכול לחבר את זה למולקס.מודינג יפה מאד דרך אגב האם המגבר שמצולם שם שייך ל tss-1 ?אם כן לא הייתי מתנגד לתמונות של המערכת בפורום אודיו ......
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר אכן אכןtss1המנורות נראה לי מתחממות יותר מידיאני לא יודע מה לעשות....שווה לקנות לדים כחולים?מה לעשות?שווה לעשות את הפאן באס 3 מצבים 7/0/12כי הרכיבים אצלי דיי יקריםאצל מישהו זה שול ויוכל לקנות לי למפגש או משהו?אני מראשון
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מודינג נאה מאוד....והתמונות באיכות טובה בקשר למנורות.......מנורות כחולות יהיו יפות, אבל תנסה לעשות כמו שאמרת, נסה לחבר ל7V או 5V תבדוק אם המנורות עדיין נדלקות... אגב תגיד, אתה בא למפגש?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר חושב שאני יבוא. למה?אני שוקל לבנות את המעגל 7\12\0ולעשות לדים 2 צבעיםומעל הפוטנציומטר של הוללקנו לשים לד כחולמה אתם אומרים?מישהו יוכל להביא לי למפגש?אולי גם LCD?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אה, אז יופי ניפגש שם יאללה אתה בא מראשון עד לפה?? אני גר ממש 15 דקות באוטובוס מעזריאלי... אין לי מוצרי מודינג שכאלו...האמת שאני לא מתעסק עם דברים כאלו כ"כ...
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים OMGevery Incharge guy here thinks he is some "Judge Judi".... btwgr8 forum the best
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים OMGevery Incharge guy here thinks he is some "Judge Judi".... btwgr8 forum the bestקודם כל, כאשר תידע לכתוב אגנלית לפחות קצת נכונה רק אז תחשוב על להתחיל לכתוב באנגלית.שנית, קצת כבוד לאוכפי הסדר, ובהחלט אל תלכלך עליהם.ודיי עם הספאם!#?%T#
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.