עבור לתוכן

מחפש המצלמה למצלמה קומפקטיטית בין 400-1000 שקל

Featured Replies

פורסם

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?

סה"כ בין 400 ל1000

אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר

האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).

לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית

האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.

לא... אין לי חצובה

האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש.

לא

האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?

לא... אין לי פלאש חציוני

האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

בנתיים אין לי כלום...

האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?

רק במחשב.... ואם להדפיס אז רק בגודל סטנדרטי לא יותר

מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים.

כמה שיותר רחב.... לפי המצגת... נראה ש28 או 20 זה דייי נחמד

כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך?

עדיף שנכנסת לכיס... אפילו דיי חשוב אבל לא קריטי אם היא קצת שמנה אם יש לה ביצועים טובים. בסופו של דבר אני מחפש משהו איכותי לא רק קטן

האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע?

פתוח להצעות

האם אתה מתכוון לצלם הרבה עם הפלאש הפנימי? כמה חשוב לך שהחשיפות עם הפלאש יהיו מדוייקות ללא שינויי הגדרות?

אחריות יבואן רשמי מול יבואן אפור

תכונות אחרות

מן הסתם זה מובן מאליו אני חושב... אבל בסופו של דבר אני מחפש ביצועים טובים בתמורה למה שאפשר לקבל במחיר כזה...

מצאתי כמה אופציות אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים האילו וכמובן על דגמים נוספים.

פוג'י f100fd

tz4

sd880

sx200 is שיוצאת עוד חודש ואני לא מבין הרבה אבל נראת לא רע בכלל ואם היא שווה את זה אני אחכה. לה.....

המון המון תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

כל המצלמות שציינת הן מצלמות מומלצות, אבל רובן לא נכנסות לתקציב. ה-TZ4 נכנסת, והיא אכן מצלמה מצויינת. לדרישות שלך (נושאים מגוונים, צפיה במחשב, צילום באור חלש בעיקר עם פלאש) אני חושב שהיא תתאים טוב יותר מהקנון ומהפוג'י.

לגבי ה-SX200, הנתונים נראים מאוד מרשימים, אבל אין לי ספק שלפחות בשלב הראשון היא תהיה הרבה מעבר לתקציב, כך שאין הרבה טעם לחכות לה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים