עבור לתוכן

עזרה - חיברתי לטלוויזיה HDMI וכבל סאונד ואין סאונד

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי טלוויזיה SAMSUNG "32 וחיברתי אליה כבל DVI-HDMI (הDVI הולך לכרטיס המסך) ובאותה כניסה בטלוויזיה כבל 3.5 (לכ. קול) ומצידו השני שני בננות אדום לבן.

איך אני יכול (אם בכלל) לשמוע את הסאונד מהמחשב באותה היציאה? כלומר לבטל את זה שהכבל HDMI "לוקח" לי את הסאונד כביכול ולהגדיר שהמערכת תיקח את הסאונד מהכרטיס קול?

בבקשה עזרה.

(זה אחרי המון עבודה של הרמת בלטות וחציבה בקיר כדי שייראה יפה)

תודה מראש, איציק.

• תגובות 31
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברים בבקשה עזרה...

פורסם

מה הדגם של ה-SAMSUNG?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

a450

פורסם

באיזה כרטיס מסך מדובר?

פורסם
  • מחבר

zotac 9600GT

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון? שבת שלום...

פורסם

יכול להיות שאתה צריך לחבר כבל סאונד אחר (כמו חיבור של אזניות) לטלויזיה.

או לחבר לחיבור HDMI אחר בטלויזיה (כי בדרך כלל יש רק חיבור HDMI אחד שמסוגל לשלב סאונד ממקור אחר).

פורסם

אני לא חושב שהכרטיס תומך גם בהאודיו דרך ה HDMI. (תבדוק בכל מקרה האם עם הכרטיס הגיע אדפטר DVI-HDMI של החברה).

במידה ואין, כנראה ולא תוכל להעביר האודיו דרך ה HDMI, אלא תצטרך לחבר רמקולים למחשב/ לחבר את יציאת האודיו של המחשב לטלויזיה.

פורסם

הוא כתב שהוא משתמש בכבל נוסף בשביל להעביר סאונד.

פורסם

צודק, לא שמתי לב.

פורסם

אתה לא יכול לשמוע את הסאונד מהמחשב בשל סיבה אחת . DVI ל-א תומך בסאונד ולא יכול להעביר סאונד חוץ מזה שהכרטיס שלך לא תומך בזה.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לחבר את המחשב ליציאה כמו של רמקולים / אוזניות וכך לחבר אותם לטלויזיה יחד עם VGA. ורק אם לאותו חיבור VGA יש לידו כניסה של בננות כמו של אוזניות.

פורסם

CraXeD,

מה שאתה כותב לא לגמרי נכון.

ושוב, הוא מחבר כבל נפרד לסאונד.

פורסם

זה לא משנה תבין DVI ל-א מעביר סאונד. חד וחלק ואין על זה ויכוח בכלל.

ב': אם הHDMI מחובר הוא לא יכול לחבר עוד יציאה שפתאום זה יעבור לHDMI אלא אם זה סוג טלוויזיות שאני לא מכיר מהחלל החיצון שהחזירו אותם בזמן איזה אחד שרוצה לעשות כסף בעולם משנת 2080

פורסם

מאיפה הבאת את הכבל הזה?

הוא תקין בוודאות ?

ניסית לחבר למקום אחר כדי לבדוק אם יש בכלל שמע מהכבל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים