פורסם 2009 במרץ 516 שנים אל תדבר איתי בשיאים ובחירבושים!תן לינקיםאיזה שיא הוא שבר?מה הוא עשה 4.0 עם E8600 ?זה שיא זה? זה בכלל משוואה? המעבד כבר בא ב3.2מה ההתלהבות ממנו?FSB ? דבר בביצועים ובנצ'ים ולא בשיא עולם שמה שיא עולםוP45 זה לא כזאת חוכמה גם אם הוא אוברקלוקר טובלא לשכוח שזה הציפסט המעולה של אינטל ולא הלוח העלוב הזה לא ראיתי אוברקלוקר קיצוני אחד!אפילו אחד! שלקח את הלוח הזה לא ראיתי מערכת אקסטרים אחת בנויה עליו!ואם אני לא טועהאתה עם לוח של ASUSלמה לא לקחת את הX58 של ביוסטר ? הא למה ?ואל תגיד לי ואל תנסה להגיד אפילו שזה בגלל שהוא תומך בשני רבוי כרטיסי המסך!יש על הרפובליקה בכלל ? אין על הלוחות האלה חביביוההוכחה הכי גדולה! , היא שאתה קנית את הלוח הזה ! ומה דיברת כמה דיברת ? כמה תראדים פתחת? כמה שאלת על אוברקלוקכמה דישדשת ופישפשת עד שהגעת ללוח של ASUS ? ואני בעצמי אמרתי לך שתקח אותו , ואם אני לא טועה גם אמרת תודה והתפעלת ממה שהלוח שלי נתן (מהירות זכרונות של 3200 MHZ )אז אל תלך עם הזרם המעוות שהחליט שהלוחות האלה טוביםכי הם לא! וזה עובדה.ולא מעניין שיאים ושמיאים , אני רוצה ליראות מערכת אקסטרים עם הלוח הזה משהו מעופף , ולא איזה אוברקלוק עלוב של 4.0 מ3.2
פורסם 2009 במרץ 516 שנים זאת לא עובדה. כל ההודעות שלך מלאות במילים אבל אין שום ביסוס אחד ואין שום הוכחות לכך שאתה צודק.אם אין לך ידע בתחום אז חבל שאתה סתם כותב דברים לא נכונים ומטעה את כולם..
פורסם 2009 במרץ 516 שנים והנה בחור נחמד שעם מעבד יותר חלש בהרבה מהE8600 עשה פי שתים OC עם לוח של DFIאז מה הקשקוש שלכם ועל מה הוא מסתמך בכלל ?http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=1141הכבלים הסינים על הלוח הזבלה שלהם בחיים לא יתנו OC כזהבחיים!הלכתי רחוק מדייעם הP45 שלי , עשיתי אוברקלוק של 100 אחוז!ועל זה כמובן , ביוסטר יכולים רק לחלום!ודיברתם על P45נתן 4.0 הנה P45 של ג'יבייטשנתן 500 מגהרץ יותרלא אחד לא שתים , 500!http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=1147מה לא מבוסס פה? אתה לא יודע לקרוא ?תכנס ללינקים ותראה בחורים שעשו יותר עם הP45 של ג'יגבייטועם מעבד יותר חלש אפילו. וכבלים סינים עם אוברקלוקזה לא הולך וזה עבודהואם תתוכח איתה רק תצא דביל !נו מה תגידו על זה?שמישהו כבר יביא איזה משהו רציני \ או שישתוק ויקבל את העובדות .
פורסם 2009 במרץ 516 שנים אפילו גרסת ה - P43 הנחותה יותר של BIOSTAR עשתה 4.2GHZ עם E8500...לינק - http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-core,2110-21.htmlוזה ללוח שעולה 370 ש"ח.ה - P45 יעשה הרבה יותר.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מה לא מבוסס פה? אתה לא יודע לקרוא ?ואם תתוכח איתה רק תצא דביל !שמישהו כבר יביא איזה משהו רציני \ או שישתוק ויקבל את העובדות .יש לך אזהרה על שפה לא נאותה. זו האזהרה הרביעית שלך.אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים גם הלוחות של ASUS בנייהם הP5QLE יכולים לעשות את זה בלי בעיה !וגם הלוחות של ג'יגבייט יכולים לעשות את זה..אוברקלוק עם E8400 זה לא בדיוק חוכמה ..והP45 של רוב החברות עושה את זהולא בזכות הלוח (והקבלים הסינים שלו ) אלא בזכות הצ'יפסט של אינטל.מיילה הייה נאמר כי הם לוחות לשוק הנמוך וכי הם לוחות סיבים , הייתי מעקם פרצוף ומנסה להסכים עם זהאבל לוח לאוברקלוק עם כבלים סינים?לוח עם קירור כזה עלוב עליו?לוח בצורה כזאת בכלל ?לוח עם באנדל כזה עלוב? (אף פעם לא ראיתי באנדל כלכך עלוב)לוח בלי פיצ'רים ביכלל? (ביכלל אני מתכוון בכלל בכלל! )בוא תראה מה אני קיבלתי עם הP45 שלי (מזל שלא בא נציג של ASUS לתת לי נשיקה ודי)תראה מה חברי הפורום קיבלו שקנו לוחות של ASUS וג'יגבייט בנייהם גם אתה! שקנית לוח שהוא לא שלהם.ועובדה , שזה ממש עובדה , שאין לוחות אקסטרים , לא פה באתר (מתוך כמה עשרות לוחות נחמדים שיש ) ולא בכלל אין לוח אקסטרים שהם של ביוסטריש הרבה אסוס הרבה ג'יגבייט קצת MSI ןDFI ....ביוסטר לא ראיתי לוח אחד אפילוואם תסתכל על כל מערכות האקסטרים , כולם בנויות לאוברקלוק ובנויות עם הלוחות של ASUS ןDFI לרוב מדי פעם ג'יגבייט וMSIוזה עובדה.תציץ קצת במפרטי המחשב של החברים פהכולם לעזאזאל עם הלוחות האלהוביוסטר? לא ראיתי אפילו אחד!לא ביקשתי 15-20 אחוז מכלל הלוחותאבל אחד שתים? גם לא!אני כן יסכים שזה לוח דליל ובסיסי ביותר למערכת מחשב בסיסיתלוח לאוברקלוק? לוח טוב? (זה ממש לא מתקרב לשמה אפילו)אוי וי , באמת סליחה שאמרתי דב**התסקול כניראה יוצא בצורה הזאת .....למה MiniMizerלא מקבל אזהרה על שאמר מילים הרבה יותר חמורות משלי?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396492.40
פורסם 2009 במרץ 516 שנים זה נכון שלוחות של אסוס או ג'יגהבייט יכולים להגיע לשם, אף אחד לא אמר שלא...הסיבה הראשונה שבגללה המליצו פה על לוח של ביוסטאר (אני לא אומר שההמלצה הייתה נכונה, אבל בכל זאת) הייתה בגלל המחיר שלו.מאיפה הבאת את זה שהוא עשוי מקבלים סיניים? באתר של ביוסטאר כתוב בפירוש "Japanese Solid Capacitors designed on CPU VRM".ותעשה לי טובה, הקירור הזה בכלל לא עלוב. נחושת והיטפייפ זה מתכון לאחלה קירור, ובמחיר שלו די מפתיע שצירפו את ההיטפייפ.מה רע בצורה שלו? הוא אפילו מסודר טוב יותר מהלוחות של אסוס במחיר דומה, אצלהם חיבור המתח נמצא במיקום די גרוע...לגבי הבאנדל - אתה כנראה משווה את הלוח הזה למקסימוס עתיר הפיצ'רים שלך, אבל אי אפשר להשוות ביניהם... הבאנדל שלו סביר, אין הרבה למה לצפות.לגבי פיצ'רים - גם ללוחות הP45 הזולים של אסוס וג'יגהבייט אין פיירוויר...בחו"ל ביוסטאר נפוצים יותר מבארץ, כמו שכבר אמרו, בגלל שפה בארץ אין יבוא סדיר.אמנם לי יש לוח של ג'יגהבייט, אבל אם היה לוח מקביל של ביוסטאר במחיר זול יותר ללא ספק הייתי לוקח אותו.אין סיבה להשמיץ ככה את ביוסטאר והלוחות שלה, במיוחד כשלא כל מה שאתה אומר הוא אמת. אין טעם בויכוח הזה.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים בוא נתחיל בזה שאתה מסתייג מהאמרות שלך.אני לא משמיץ , אני סך הכל אומר שהלוחות שלהם הם שוק נמוך ולא תו יותר!לאוברקלוק הם בטח לאואת הכבלים הסינים אתה יכול ליראות בתמונה של הלוחבלוח P45 של ASUS שאני הבאתי כן יש פיארווארוחוץ מזה , אני לא חושה שהייתה פה בעיית תקציב אם פותח התראש חשב על הלוח שבכותרת ..לכן הלצתי אסוסרוצה אוברקלוק בינונייש את הDFI אינפיניטייש את הP43 של ג'יגבייט שהוא מעולה לאוברקלוק בינוניוהוא צקצת יותר אמין ויותר עשיר מהלוח הדל שביוסטר מציעאני מוכן להסכים על זה שהלוחות שלהם הם לשוק הבינוניבהחלט לא לשוק האוברקלוקים והאקסטרים אוברקלוק על כל סוגיו.ואני אומר זאת ף מאחר ולא ראיתי , ולו לוח אחד של ביוסטרשמורכב על מערכת אקסטרים.לכן מאוד מתסכל אותישאנשים פה שלא בטוחים ואולי גם שלא יודעיםהולכים עם הזרם שאומר שהלוחות האלה טוביםאיןם להם פיצריםאין להם אפילו קבלים נורמליםבאנדל עלובואף אחד לא ראיתי שקונה אותםיכולות OC נמוכות-בינוניותמה אומר ?אם זה לא לוח עלוב אז מה כן ?
פורסם 2009 במרץ 516 שנים אתה אומר דברים לא נכונים:"אין להם פיצריםאין להם אפילו קבלים נורמליםבאנדל עלוביכולות OC נמוכות-בינוניות"שום דבר מהנ"ל לא נכון.לגבי השורה "ואף אחד לא ראיתי שקונה אותם" -זה לא משנה אבל רק בשביל הרקורד, אני ראיתי.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים את תן לי לינק לאיזה כמה מערכת CI7 עם GTX295 ואיזה OC שיפיל אותי מהרגליים ....באמת אין להם באנדל עשירויש להם קבלים סינים אז זה ניתן ליראות בתמונותואין פיצ'רים! לוח P45 בלי פייארואר זה לוח בלי פיצ'רים והיכולת OC שניתן פה לינק אלייה זה לא בדיוק שיא עולם או משהו להתלהב ממנו .
פורסם 2009 במרץ 616 שנים לגבי הלינק - תחפש ותמצא לא מעט.לגבי הקבלים שמיוצרים בסין - את מי זה מעניין? מה שחשוב זה תוצאות האוברקלוק בפועל ואריכות הלוח בבאסים גבוהים. ללוח יכולות להיות 100 טכנולוגיות/שיטות לצריכת חשמל, 50 גורמים אלקטרוניים פיזיים שבתאוריה מציעים שהוא אוברקלוקר מושלם, אבל אנחנו חיים בעולם האמיתי ומה שמשנה זה בנצ'מארקים, סיקורים, השוואות ובהם מן הסתם ניסיון. (וכפי שאמרתי - חפש בעצמך.)אין מאפיינים? אני לא בדקתי את הלוח הספציפי הזה, יתכן שיש לו חיבור Firewire למארז עם יציאה כזו, אבל זה לא העניין. יש לוחות עם יותר פיצ'רים ויש לוחות עם פחות פיצ'רים (פיצ'ר אחד זה לא ביג דיל). P45? כל הדיון התחיל בגלל שהוא לוח בעל מחיר אטרקטיבי- במחיר שלו לא תמצא לוח עם אותו צ'יפסט ועם יציאת Firewire בפאנל האחורי. הוא מגיע עם המאפיינים הסבירים שמגיעים בלוחות במחירים דומים שהם P43-DS3L ו-P5QL PRO ו-P5QL.. ועוד כמה לוחות מאת חברות שכנות.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מאז שהתחיל הויכוח על התראד הזה אני מחפש לוח ומערכת אקסטרים של ביוסטרואני לא מוצא......לכן גם אמרתי את מה שאמרתי ..אם אתה אומר חפש בעצמך , כניראה שבאמת איןוזה עוד משהו שמוכיח לי שהלוח הזה הוא לא משהו בכלל אומנם במירים דלילים של כ200-300 שקל ללוח אפשר להתפשראבל כמו שאמרת הלוח זול , מה שאתה מקבל הוא בהתאם , אין דבר הרבה לוח זול טובגם בתחום זה כמו שבכל תחום אחר , אין ניסיםואתה משלם על מה שאתה מקבל.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים קודם כל, נתחיל בזה שלוח P45 בלי פיירוויר זה לא דבר כזה נורא כמו שאתה מתאר את זה... כמו שכבר אמרתי, גם לג'יגהבייט ואסוס יש לוחות P45 בלי פיירוויר, זה לא עושה אותם גרועים. חוץ מזה, לא כל אחד צריך פיירוויר...לגבי הקבלים - אני לא מבין אותך, הראיתי לך הוכחה שהלוח ההוא עשוי מקבלים יפנים, ואתה עדיין דבק בעמדתך?בעיניין הבאנדל - דיברנו על זה, אין הרבה למה לצפות מלוח שנחשב ללוח תקציבי.לגבי OC - מה דעתך על שיא עולם? http://www.biostar.com.tw/app/en-us/news/news.php?id=31
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אתה בטוח שנתת את התראד הנכון ?כי זה לא אותו צ'יפסטהX38 נותן 50 FSB פחות שזה ממש בושה..ולא נדבר שהP45 שלי נותן 800 PSB ........לעומת ה575 האלה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.