פורסם 2009 במרץ 116 שנים אהלן חברים..רציתי לדעת את כל ההבדלים בין לוח GA-EP43-DS3 ל GA-EP43-DS3Lהבנתי שבגיל יש FIREWIREויותר פאזות.. מה שאמור להיות יותר טוב ל OC..אבל יכול להיות שהוא גם תומך בCF.. אומנם זה לא רשום בשום מקום, אבל זה מופיע בתמונת חתך של הלוח...http://www.giga-byte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-ep43-ds3_big.jpgהחריץ הכתום...מה שכן רשום זה שיש בו אופציה של PCI-E X4... שמה זה אמוור להגיד לי..שיש בו 4 יציאות PCI מסוג E??או שיש בו יציאה נוספת של כרטיס מסל PCI-E במהירות X4..?? ואם כן.. CF או לא..ואם לא.. אז למה עשו את זה שאפשר לחבר 2 כרטיסים ללא CF...
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אפשר לעשות קרוספייר אבל הוא בכלל לא מלאמשמע , אתה מקבל העברת נתונים שונהאת החריץ הכתום אתה תקבל עם העברת נתונים של X4 הוא לא יהיה 2.0 כמו הכחול.בדרך כלל PCIE הוא X16ויש גם X2.0 (בעקרון 16 מספיק כי הכרטיסים של היום לא מנצלים את כל רוחב הפס , אבל יש גם 2.0 )וברגע שאתה שם X4 כל התמונה משתנה , ובמילים אחרותהחיבור לא מספיק מהיר , ואם תעשה קרוספייר רציני , לא תקבל את הביצועים האמתיים של הכרטיס. (מאחר והX4 מגביל אותו )מה שיוצא בסופו של דבר , שזה סתם שטותההבדל בינו לבין P45 שזה בעצם ההבדל העיקרי בין השניים זה שP45 נותן רוחב פס גדול יותר (יותר ניצול של כרטיסי המסך בקרוספייר)וכך הלאה והלאה והלאה..שורה תחתונהלא עושים קרוספיירואם אתה כבר עושהאז בשום מקרה לא על P43
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר תודה על התשובה המנומקת..אז מה מומלץ יותר ה 43 ללא CFאו 45 להשאי אופציה של CF לעתיד...ודבר שני לא התלחתי למצוא באינטרנט חנות שמוכרת את הלוח P43 ללא L....אני רוצה אותו בגלל הFIREWIRE ויותר יכולת לOC...מכיר איזה אתר שהוא נמכר בו..??
פורסם 2009 במרץ 116 שנים פייארוור אתה יכול למצוא גם בP45והם גם אוברקלוקרים טובים יותר (ורוחב הפס בקרוספייר יותר גדול)אז מהבחינה הזאת הם יותר כדאים לך .תלוי מה רמת האוברקלוק שאתה רוצה לעשותועד כמה חשובה האפשרות לקרוספייר.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר נראה לי שאני די יורד מהרעיון של הCFמחפש לוח טוב שיש בו אופציות סבירות ל OC כי אני לא אעשה יותר מדי.. אולי קצת בקטנה..וFW.. ומחיר סביר..
פורסם 2009 במרץ 216 שנים והם גם אוברקלוקרים טובים יותרנכון, אבל ממש לא בהרבה.ורוחב הפס בקרוספייר יותר גדולוזה אנדרסטייטמנט לכיוון ההפוך. עקרונית כרטיסי מסך כיום בנויים לחריץ X16. כשמחברים אותם לחריץ X8, הם מאבדים כמה אחוזים מהביצועים. כרטיסים עד לדור האחרון אמנם לא יסבלו מפגיעה משמעותית, אבל עם כרטיסים חדשים יותר (כמו ה4870) מתחילים לראות הבדל. וזה על X8! בלוחות P43 החריץ לכרטיס השני הוא X4 - וכאן כבר תאבד כל כך הרבה מהביצועים שהעסק הופך לבלתי משתלם בעליל.אם התקציב לוחץ - מבחינת OC אתה יכול ללכת בלב שקט על לוח P43. מצד שני, אם כבר יש לך תקציב לCF וכוונה להרכיב מערך שזה למרות כל שכל ההמלצות נגד - עדיף לקחת מראש לוח המתאים לCF מלא, כלומר לוחות X48.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים ^^בלוח הזה אין FW.ממתי P43 תומך CF ? =/הוא תומך, אבל לא בצורה שבאמת כדאי לשקול לעשות CF עם לוח כזה.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים נו באמת600 שקל בישביל לוח מסריח של ביוסטר?פראייר מי שיקנה אותו!!ב100 שקל לא הייתי קונה אותו , הוא לא שווה את השבבים שיש עליו.הנה לוח טוב באמת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1627&CatCode=411P45יתן לך קלוקים מטורפיםתומך בFW ועוד מלא פיצ'רים!ותסלח לי כן ? , אבל הASUS הזה פשוט יורק על הביוסטר (שהם באותו מחיר)ושלא נדבר שביוסטר בכלל לא חוצפנים שגנבו את העיצוב מהP5Q PRO המוצלח של ASUS http://gallery.techarena.in/data/513/Asus-P5Q-Pro.jpgובנוסף החנות הזאת בכלל לא יודעת מה היא רוצה מעצמה!למעלה רשום P45למטה רשום P43
פורסם 2009 במרץ 316 שנים ל - BIOSTAR יש דווקא לוחות טובים מאד, אין לי מושג מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים ל - BIOSTAR יש דווקא לוחות טובים מאד, אין לי מושג מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה.זה ידוע. כל ההודעות שלו בפורום לא נכונות/מדויקות ופשוט לא נמאס לו לכתוב על דברים שאין לו מושג בהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.