פורסם 2009 במרץ 116 שנים שימושי המחשב: גראפיקה אנימציות ועריכת סרטים,צפייה בסרטים,משחקים בינונים(PS,FIFA,CS). ציוד היקפי : ללא תקציב: 3.1K חנות: רצוי מאזור השרון\רשת לא מיועד OC המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה 32 אינץ לכן צריך שיהיה בלוח אם חיבור HDMI. (יותר נכון רצוי). לינק לטלוויזה: טלויזיה LG 32LG32R בזאפ ה2 מפרטים שהרכבת רק צריך לבחור ,ניתן לשנות לAMD את הלוח אם במסגרת התקציב נא לא להתייחס לכך שאין כ.מסך.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים איך יהיה בלוח חיבור HDMI אם אין בו כרטיס מובנה? בכל מקרה לך על המפרט של אינטל, תחליף לוח אם ל- EP43-DS3L , תוסיף כרטיס מסך (למה אתה אומר לא להתייחס?) , מארז הייתי ממליץ לך לעלות ל- CM590OC למעבד יעזור מאוד בתלת ובעריכה.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים א. שניהם יעשו את העבודה מצוייןב. שניהם הרבה יותר חזקים ממה שאתה באמת צריך או יכול להסתפקג. חיבור HDMI הוא על כרטיס המסך ולא על הלוח (אלא אם יש כרטיס מסך מובנה ובשני הלוחות שבחרת אין כזה)ד. אתה יכול בשקט להוזיל עוד קצת באינטל ולהחליף ללוח זול יותר שמבוסס על P43.ה. המפרט של ה-phenom II יותר חזק.בין מה למה אתה מתלבט?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר הזמנתי את המפרט של אינטל בחמישי האחרוןאני יכול לשנות אותו עד היום בצהרייםהשאלה אם כדאי לי להחליף לAMD ואם הלוח אם שבחרתי במפרט של הAMD מספיק טובלעלות מול תועלת
פורסם 2009 במרץ 116 שנים שני הפתרונות, הן המעבדים והן הלוחות, מצויינים ויעשו את העבודה.אם כדאי או לא כדאי זה כבר לשיקולך: ביצועים, מחיר, העדפה לחברה זו או אחרת, אפשרויות שידרוג וכו'. לעצמי, הייתי בוחר את ה-AMD.בכל מקרה מה שתבחר הוא טוב, תתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.