עבור לתוכן

Dead Rising - 360 VS WII

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35593

אותו משחק "לכאורה" שתי גירסאות שונות.

הגירסה של ה360 נראית לא משהו , של הWII? כבר עלובה מאוד.

לא עושה צדק.

וההבדל בכמויות זומבים - עושה את זה כבר משחק שונה לגמרי.

ליביו

פורסם

הגירסאת 360 נראיתה סביר בזמנו, אבל כמויות הענק של הזומבים הם מה שעשו את ההבדל. יש נקודות שאתה ממש מביט על ים של זומבים. גירסאת הWII נראית כל כך עלובה בהשוואה.

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35593

אותו משחק "לכאורה" שתי גירסאות שונות.

הגירסה של ה360 נראית לא משהו , של הWII? כבר עלובה מאוד.

לא עושה צדק.

וההבדל בכמויות זומבים - עושה את זה כבר משחק שונה לגמרי.

ליביו

ליביו

1-זה פורט מה360 ואף אחד לא ציפה להרבה ברגע שהבינו את זה

גם יחסית למשחקי WII

DR ניראה מכוער

2-הכניסו דברים מסוימים והוציאו אחרים

למשל הוציאו את המצלמה מגרסת הWII אבל שיפרו את השמירות וכמובן את השליטה וגם חיזקו את האגרסיביות של הזומבים לפצות

על הכמות הקטנה משמעותית

3-ביקורת ראשונה של המשחק בגירסת הWII נתנה לו 6.9 זה לא הולך להיות משחק השנה אבל בטח יהיה בסביבות ה6 פחות או יותר

וזה לא כזה משנה החודש יצא HODD ככה שמי שרוצה להרוג זומבים יש לו משחק טוב לשחק בו

DR יהיה משחק השכרה טוב (בחול )

פורסם

איך שלא תסתכלו על זה,ניטנדו הלכה הפעם צעד אחד רחוק מדי עם כל עניין ה"תסתכלו על המשחקיות ולא על הגראפיקה"

אני מודע לכך שגראפיקה היא לא הכל,ולא קרוב לזה,אבל להכניס לשוק קונסולה שמציגה גראפיקה של פלייסטיישן 2 בתקווה שזו תתקיים עד שנת 2011-2012 זה כבר פשוט זלזול בלקוחות...נינטנדו עשתה על כל העיניין קופה יפה מאוד עד עתה,אבל לפי דעתי זמנה הולך ואוזל,כשרוב הקונים רואים ומבינים שהחיישנים הם לרוב גימיק בלבד,והקונסולה סובלת מחוסר כותרים אטרקטיביים משווע..

פורסם

אבל פה אתה טועה -השנה יש לינאופ טוב של משחקים לWII

זה שDR נכשל כי זה פורט זול אבל קאפקום גם עשתה את RE-UC ואת הפורט של RE4 שהצליחו מאוד והציגו גרפיקה מאוד טובה

גם אוקמי לWII הצליח מאוד מבחינת איכות (הוא לא מכר טוב גם בPS2 )

חוץ מזה זה מאוד חשוב איך מפתחים למכשיר

יש גישות פיתוח שיכולות למחוק חלק מהבעיות חומרה משחקים כמו HOTD החדש או כמו מד אורלדס ואחרים שמציגים גרפיקה בסגנון שונה

או לחילופין משחקי 2D או 3D במישחקיות 2D ודברים בסיגנון

או משחקים צבעונים כמו מאריו גלקסי וקארט

פורסם

שתי הגרסאות נראות פשוט גרוע, זה לא עושה צדק עם שתי הקונסולות. והעובדה שמורידים את מספר הזומבים... כן, לכו תהרסו משחק, אני חוזר ל house of the dead.

uppermc- פלייסטיישן 2? לא. הגרפיקה טובה יותר משל ה XBOX הראשון (שכבר בזמנו הציג גרפיקה טובה בהרבה משל PS2)

הבעיה היא שהרבה חברות שמפתחות כותרים כאלו ואחרים "מרשות" לעצמן לקצץ ולסרס בטירוף את הגרפיקה במקום להשקיע בפיתוח מנוע טיפה יעיל יותר.

תעיף מבט על Tenchu 4 שיצא ממש עכשיו, הוא נראה פשוט מצוין. ולעומתו, יש טונות של משחקים אחרים שנראים פשט זוועה.

פורסם

אני גם התחלתי כרגע את house of the dead החדש זה פשוט כיף טהור לקחתי הפסקה מהסוף של RE-0

הבוס האחרון בRE-O זימבר לי את הצורה כבר פעמים

וכמו שאמרתי מיקודם יש מפתחים צד שלישי שהתחילו לפתח לWII משחקים בלעדים ולאותם משחקים יש הרבה יותר סיכוי להצליח

ויש מפתחים שזורקים פורטים מקונסולות אחרות שפורט מה360 של משחק 3D זה בכלל מגוחך

אם היו עושים את המשחק מחדש לWII הוא היה מצליח הרבה יותר קאפקום כבר הוכיחה שיש לה מנוע גרפי איכותי לWII אם RE4

ואפשר אפילו לשפר אותו כי זה מנוע של הגימקיוב ולWII יש יותר כוח חישוב

פורסם

שתי הגרסאות נראות פשוט גרוע, זה לא עושה צדק עם שתי הקונסולות. והעובדה שמורידים את מספר הזומבים... כן, לכו תהרסו משחק, אני חוזר ל house of the dead.

uppermc- פלייסטיישן 2? לא. הגרפיקה טובה יותר משל ה XBOX הראשון (שכבר בזמנו הציג גרפיקה טובה בהרבה משל PS2)

הבעיה היא שהרבה חברות שמפתחות כותרים כאלו ואחרים "מרשות" לעצמן לקצץ ולסרס בטירוף את הגרפיקה במקום להשקיע בפיתוח מנוע טיפה יעיל יותר.

תעיף מבט על Tenchu 4 שיצא ממש עכשיו, הוא נראה פשוט מצוין. ולעומתו, יש טונות של משחקים אחרים שנראים פשט זוועה.

תשמע,אני מודע לכך שלווי יש חומרה חזקה פי שניים מזו של הפלייסטיישן 2(OR SO..),אבל איך שלא תסובב את זה הגראפיקה נראית LAST GEN..הטקסטורות ברזולוציה אפסית,יש ALIASING מטורף,וכל זה מתווסף לקיצוצים במשחקיות בכדי שהמשחקים יפעלו כמו שצריך..וכשכל החבילה הזאת מתומחרת במחיר נמוך רק במעט ממחיר הקונסולות האחרות-לדעתי מדובר כאן בסחיטת כסף על חשבון הגימיק של הMOTION SENSING..

פורסם
תשמע,אני מודע לכך שלווי יש חומרה חזקה פי שניים מזו של הפלייסטיישן 2(OR SO..),אבל איך שלא תסובב את זה הגראפיקה נראית LAST GEN..הטקסטורות ברזולוציה אפסית,יש ALIASING מטורף,וכל זה מתווסף לקיצוצים במשחקיות בכדי שהמשחקים יפעלו כמו שצריך..וכשכל החבילה הזאת מתומחרת במחיר נמוך רק במעט ממחיר הקונסולות האחרות-לדעתי מדובר כאן בסחיטת כסף על חשבון הגימיק של הMOTION SENSING

קודם כל משחקיות מקוצצת ? אתה לוקח פורט אחד ומשליך על מכשיר שלם ?

ואפילו אז לפי IGN השליטה בDR לWII יותר טובה מהשליטה בDR ל360

וחוץ מיזה זה לא רק MOTION SENSING יש גם את הפוינטר שאפילו יותר חשוב ויש גם את הרמקול

וזה בטח יאפוך לסטנדרט בדור הבא

תשחק את COD5 לWII ותיראה מה השליטה של הWII עושה לו

נכון שהגרפיקה פחות טובה משמעותית מהHD אבל זה לא תחרות ראש בראש

יש לך טראומה סנטר ב360 ? זאק אנד אוויקי ? וכן לWII אין את הילו והרבה משחקי FPS או מרוצים אבל הוא נותן משהו שונה ומוסיף הרבה לחוויה אם יש לך WII ופלטפורמת HD ביחד

למשחק כמו HOTD לדוגמה אתה צריך אקדח אם אין לך WII וגם כימאת לא יוצאים כאלו לHD

ולWII כן יוצאים כי הוא מצוין לזה מבחינת שליטה

בעניין המחיר הPS3 הרבה יותר יקר ומשחקים עולים 10$ יקר יותר בחול

ה360 נימכר במחיר זנות כי הPS3 ב400$ מכר הרבה יותר מימנו לפני הירידה במחיר

וזה דבר שלא קשור ישירות לנינטנדו בתאוריה הWII אמור להיות במחיר הנמוך ביותר וככה הוא היה בהתחלה

אבל בגלל שנינטנדו מוכרת קרוב ל2 מיליון בחודש והביקוש ממשיך גם בחבילות כאלו אין הורדה במחיר

אבל אם תחשוב על ה360 +ליב זהב +כרטיס רשת אלחוטי +מחירי משחקים לטווח ארוך הוא יקר יותר כל עוד אתה לא קונה

תוספות לא נחוצות לWII כמו זאפר ושטויות אחרות

פורסם

תשמע,אני מודע לכך שלווי יש חומרה חזקה פי שניים מזו של הפלייסטיישן 2(OR SO..),אבל איך שלא תסובב את זה הגראפיקה נראית LAST GEN..הטקסטורות ברזולוציה אפסית,יש ALIASING מטורף,וכל זה מתווסף לקיצוצים במשחקיות בכדי שהמשחקים יפעלו כמו שצריך..וכשכל החבילה הזאת מתומחרת במחיר נמוך רק במעט ממחיר הקונסולות האחרות-לדעתי מדובר כאן בסחיטת כסף על חשבון הגימיק של הMOTION SENSING..

אני לרגע לא אומר שלא, אבל אתה תוקף את המקום הלא נכון. זו לא אשמת הקונסולה, זו אשמת המפתחות. שמפתחת משקיעה- משחק יוצא יפה (דוגמאות יפות- De blob, COD5, מטרואיד 3, ועוד)

"סחיטת כסף" על הגימיק של הmotion sensing?

אני צריך להזכיר לך שה WII תומחרה ב 250 דולר ביציאתה, שה XBOX בזמנו בגרסה הזולה ביותר עלתה 350 דולר וה PS3 עלתה 550?

חוץ מזה, שרוצים, יודעים יפה מאוד להשתמש בחיישני התנועה והפוינטר. אני שוב נותן כדוגמה את Tenchu, שעשו נכון מה שב RED STEEL פישלו-

מישהו מתקיף אותך עם חרב, יש לך שבריר שניה להטות את היד בזוית נכונה בשביל לחסום את החרב שלו עם החרב שלך. הצלחת? אתה יכול להתקיף חזרה, בכמה דרכים, תלוי איך תניף.

בלתי אפשרי לעשות את זה בלי בקרות תנועה, משהו בסגנון "תלחץ על כפתור מסוים כמה שיותר מהר" די הורס את העניין.

החומרה קיימת, האפשרויות קיימות. הכל תלוי איך משתמשים בזה.

אתה יודע טוב מאוד שבעניין של קונסולות אין אפס- יהיו כותרים איכותיים? הקונסולה תצליח. לא יהיו? הקונסולה תמות, חד וחלק.

פורסם

חחחחח WII כזה מעפאן...

not available

LOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים