פורסם 2003 ביולי 2022 שנים העבר שלי לא עובד כשאני מחבר אותו דרך ה USB.כרגע אני משתמש במעביר לחיבור הרגיל של העכבר.אמרו לי שדרך ה USB העכבר עובד יותר, אז חיברתי אותו דרך ה USB, עשיתי restart והמחשב פשוט לא מזהה אותו, אז התקנתי עוד הפעם את ה dirver של העבר וזה בכל זאת לא עבד.יש לי Logitech MX500.
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים איזו מערכת הפעלה?יש לך משהו אחר שכן עובד ב USB ?הוא מעלה חלון של "חומרה חדשה נמצאה" כשאתה תוקע את העכבר ?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר Win98יש לי מצלמה דיגיטלית שעובדת עם ה USB.ולא, הוא לא מעלה חלון של "חומרה חדשה".
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים יש ללוג'יטק דרייבר לעכבר בדוס, אתה צריך להתקין אותו על דיסקט איתחול, להפעיל USB Legacy support וגם USB mouse support בביוס ואז להעלות את המחשב מהדיסקט עם הדרייבר שמותקן עליו.אם דם שם העכבר לא פועל אז זו כנראה בעיה בעכבר עצמו.אתה יכול גם לנסות עכבר אחר ליתר ביטחון, זה יתר פשוט מהדיסקט...
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים למיטב ידיעתי קצב הרענון זהה.מה פתאום... לול זה ידוע שusb עובד בצורה אחרת מאשר P\S 2 וגם אני אפילו המקלדת מחוברת ביו אס בי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.