עבור לתוכן

5000 שח ...DELL , VISTA והרבה סימני שאלה ..

Featured Replies

פורסם

שלום לכל מכובדי .

לאחר שה HP שלי שבק חיים לאחר 3 שנים החלטתי לרכוש לי "חבר" חדש ..בדמות LAPTOP של DELL (כי אמרו שהם הכי טובים ;)).

התקציב - 5000 שח (מעדיף מתחת אבל אפשרי בהחלט)

היישומים -

גלישה באינטרנט , אופיס ויישומים קטנים פה ושם שעושים עם כל נייד , צפיה בתמונות , האזנה למוסיקה וצפיה בסרטים (אין צורך במשהו BIG DEAL בצורך הזה מכיוון שהוא יהיה שולי)

המחשב אמור לעבוד ב 85 % מהזמן בבית על הברכיים שלי וב 15% הנותרים הוא "יטייל" איתי באופן שולי ביותר לעבודה (בית קפה השכונתי וכיוצא בזה)

כמה אופציות שחשבתי עליהן הם -

DELL STUDIO 1537 T5800 (האם אני צריך יותר מבחינת ה T5800 או שאפילו אפשר פחות ? מה זה נותן לי בסופו של דבר ?)

2

DELL INSPIRON 1525 (איזה T ? ;) )

3

VOSTRO 840 (בגלל שהוא קטן יותר ..וכנראה גם נח יותר ?!? :s05: )

קצת שאלות על VISTA אם תואילו לסבר לי את האוזן .

ראשית אתחיל ואגיד שאיני מכיר את סביבת העבודה ואת מערכת ההפעלה הזו ולו אף לשניה אחת ..

ממה שאני זוכר מלפני שנתיים הרבה אנשים סלדו ממנה קצת והמשיכו לעבוד עם XP ..(אולי בגלל שהמחשבים לא היו חזקים דים עבורה ? )

משיחות עם מביני דבר (עלייק... הרי הגעתי לכאן בסופו של דבר לא ? ::) ) הבהירו לי שסדרת STUDIO לא תומכת ב XP אלה רק ב VISTA ...

האם זה חסרון מבחינתי ?

למה לא VISTA בעצם ?

כך נולד גם האופציה לסדרת הINSPIRION לרשימה ..

בסופו של דבר נשארתי די תלוי באוויר ..

XP או VISTA ?

ואם XP אז פשוט ללכת על סדרה שכן תומכת בה ?

על כל הערה , הארה קוריוז ואחר אודה מראש .

את האמת ..עברתי די הרבה פורומים ו "יודעי דבר" בתחום אף אחד עדיין לא עשה לי סדר או הצליח להחליט .

נראה לי שאלה שאלות די פשוטות לכאלה שמעסקים עם התחום בצורה רצינית כפי הם מתיימרים .

תודה שוב .

א.

פורסם

Vista בסדר, כל עוד מורידים את כל הקשקושים המיותרים שלה ונותנים לה לפחות 2GB זיכרון.

ובאמת, ממליץ לך לקחת מחשב קטן וקל יותר - 14" או 13.3".

Dell Vostro / Lenovo SL400 - נותנים מענה טוב והם מחשבים איכותיים יותר מהבסיסיים. סה"כ אתה באמת לא צריך מפרט מפוצץ, אז עדיף להשקיע באיכות, נוחות וניידות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים