עבור לתוכן

מחפש אל פסק אמין - ADVICE שוב אכזבו אותי

Featured Replies

פורסם

עוד אל פסק של אדוויס יזרק מחר לפח, ממש נמאס לי להוציא כסף עליהם, באמת...

אני מחפש אל פסק שיחזיק מערכת סטנדרטית, לא באוברקלוק, לא בזמן משחק, סתם בפעולה פשוטה של המחשב, עם מסך דק 22", לפחות (לפחות) 5 דקות.

ה- PRPC 750VA שלי היה מחזיק את זה בלי בעיה בהתחלה, עכשיו אחרי שנה וקצת הוא קורס בין 40 שניות לדקה וחצי, המד של העומס בתוכנה שלו לא עובר את ה30 אחוז, בדר"כ על 20 וקצת.

באמת שלא מבין מה נסגר עם הדבר המפגר הזה.

למישהו יש המלצה לאל פסק נורמלי?

APC אני יודע שהם טובים אבל המחירים שלהם בשמים ואני לא בטוח מי היבואן הרשמי שלהם ואיך השירות שלהם בארץ.

איך גמטרוניק? איך איתן הנדסה?

תודה.

פורסם

שנה וקצת לזוג סוללות זה בהחלט הגיוני.

אל פסק, כמו שאתה יודע בנוי מכמה חלקים עיקריים:

א. שנאי AC-DC 200-24/12V.

ב. סוללה.

ג. שנאי מעלה מתח 12/24V בחזרה ל-220 AC.

הסוללה היא החולייה החלשה, ונדרשת החלפה שלה כל תקופת זמן מסויימת (אתה לא תזרוק את האוטו שלך רק בגלל שמיכל הדלק התרוקן, נכון?).

נשמע שכל המעגל הסובב סביב הסוללה תקין, אתה תוכל להחליף סוללה בעשירית מהמחיר של אל-פסק חדש.

פורסם
  • מחבר

חשבתי להשקיע באל פסק איכותי יותר, נגיד BK650EI של APC שאומנם יקר בהרבה, אבל ממה שהבנתי יתן לי שקט לזמן ארוך.

מה אתה אומר?

ואגב, איך אני יודע איזה סוללה אני צריך ל-PRPC750VA ומאיפה אני קונה בכלל סוללות בנפרד, רק רוזטק?

תודה (:

פורסם

אם המכשיר החזיק עד עכשיו, אין שום סיבה שהוא לא יחזיק עוד שנה-שנה וחצי עם סוללה חדשה, קח בחשבון שגם "משהו איכותי יותר" יצריך החלפת סוללה כל שנה-שנתיים.

לי יש אדוויס 2KVA שמחזיק לי יפה כבר 6 שנים עם החלפת סוללות כל שנתיים בממוצע.

תפרק את המכשיר ותבדוק אילו סוללות יש לו ותחליף אותם בסוללות עם אותן נתונים, אני קניתי ברוזטק.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה.

פורסם

גם לי אל פסק שלהם התחיל לעשות בעיות לא ידעתי שזה בגלל סוללה

איך פותחים אל פסק כזה לבדוק ? זה סוללות רגילות שקונים בחנות או שצריך משהו מיוחד ולא כדי להתעסק אם זה ?

פורסם
  • מחבר

פשש קרירין לראות אותך מחוץ לקונסולות או אקטואליה זה ממש.... מאכזב.

בכל אופן, זה יותר מצבר מסוללה, זה לא ממש סטנדרטי ואני לא חושב שהרבה חוץ מרוזטק מתעסקים בזה בארץ.

איזה בעיות האל פסק שלך עושה? לא כל דבר זה בגלל המצבר.

פורסם

האמת, זה די סטנדרטי, מדובר בדר"כ מצברים 12V בהספק של 7.5-8.5 אמפר שעה, מצברים כאלו מחזיקים גם מערכות אזעקה וגילוי עשן רבות וכן קורקינטים חשמליים, ולכן הם די נפוצים.

ניתן לקנות אותם בהרבהה מקומות (אפילו בחנויות "עשה זאת בעצמך", כמו רוזנפלד ואייס), הדיעה הרווחת היא שרוזטק פשוט מייצרים סוללות איכותיות יותר ולכן אני מעדיף לקנות מהם.

פורסם
  • מחבר

וואלה, טוב לדעת :xyxthumbs:

פורסם

שתזכה לחיים ארוכים פשוש. גם לי בדיוק הלכו 2 סוללות.

פורסם

פשש קרירין לראות אותך מחוץ לקונסולות או אקטואליה זה ממש.... מאכזב.

בכל אופן, זה יותר מצבר מסוללה, זה לא ממש סטנדרטי ואני לא חושב שהרבה חוץ מרוזטק מתעסקים בזה בארץ.

איזה בעיות האל פסק שלך עושה? לא כל דבר זה בגלל המצבר.

הוא פשוט לא עושה את מה שהוא צריך לעשות

פשוט שיש הפסקת חשמל הוא לא נותן למחשב\WII שלי אפילו שניה אחת ובאותם מכשירים מחוברים הוא פעל מצוין עד לפני בערך חודשים

אבל יש לי אותו מאז שקניתי את המחשב ככה שאולי באמת הסוללה\מצבר ניגמרו

אני חושב שאני ייקח אותו לחנות שמתעסקת בזה לבדוק אם הם יכולים להחליף לי מצבר בזול

כמה דבר כזה אמור לעלות ?

פורסם
  • מחבר

גם לי בדיוק הלכו 2 סוללות.

אולי אנחנו תאומים שהופרדו בלידתם...

פורסם

אגב, טיפ קטן.

יצרני המצברים למערכות אל-פסק (קטנות) הינם בעלי אורח חיים של עד 5 שנים למרות שאף אחד לא יבטיח

לכם את זה בכתב, האחריות אשר ניתנת ע"י היבואן הינה עד לשנה בלבד אך לעיתים אם תמעקשים ניתן לקבל

אחריות גם לשנתיים כך שבמידה והחלפת סוללה והיא נגמרה תוך פחות משנתיים תוכל לקבל חלופית במסגרת

האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים