עבור לתוכן

מתכנן OC רציני מאד עם ספק כח ג'נרי 550W...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 ועכשיו אני על OC של 2.70 (חח)

עם קירור סטוק הצלחתי להגיע ל 3.10GHZ ואחרי 15 דקות זה הגיע לי ל 63 מעלות במאמץ תופתת....המעבד על 30-32 מעלות במנוחה..

תמונה:

22aotyjycqtm.jpg

יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W והבנתי שזה יעשה לי המון בעיות...רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להגיע לOC של בערך 3.80GHZ..

ברצוני לרכוש את הקירור IFX-14...

תציעו לי אפשרויות בבקשה שאני אוכל להגיע לרמה כזו של OC עם ספק כח ג'נרי של 550W..

פורסם

לא תצליח !

קודם כל כדי להגיע ל 3.8 אתה צריך יותר מקירור אוויר , וגם העלאת מתחים בצורה שמקצרת את חיי המחשב (לא מומלץ).

דבר שני הזיכרונות שלך יגבילו אותך כבר ב 3.4 אני משער.

פורסם
  • מחבר

יש לי זיכרונות של 800MHZ...2.50GB..

ואם אני אצטרך אני אקנה להם קירור ואעשה גם להם OC..

בקשר להעלאת מתחים...הגעתי ל 3.10GHZ עם 1.26V...אז אני אוכל להגיע ל3.50GHZ נגיד..ב כ- 1.33V ואפילו פחות..קיצור חיים?..לא מפריע לי חח..

יש לי אחריות לכל החיים והבן אדם שקניתי ממנו יודע שאני עושה OC והוא אמר לי שאם אני אשרוף אותו אני אוכל לבוא ולהחליף!

הוא מכיר אותי.

פורסם

לא תצליח !

קודם כל כדי להגיע ל 3.8 אתה צריך יותר מקירור אוויר , וגם העלאת מתחים בצורה שמקצרת את חיי המחשב (לא מומלץ).

דבר שני הזיכרונות שלך יגבילו אותך כבר ב 3.4 אני משער.

טוב אז כך : אפשר להגיע גם לסביבות 4.0 ghz אם קרור אוויר טוב ומארז מאוורר הייטב (חבר שלי הגיעה ל 4 ghz אם 120extreme ושניי מאוררי sflax )

בקשר להעלאת מתחים , אכן מקצר את חיי המערכת אבל אם אתה מחליף מערכת כל 4-3 שנים סביר להניח שאתה לא תרגיש את זה .

בקשר לזכרון אני לא סגור אבל בהחלט מומלץ להשקיעה בזכרון מיוחד או מקורר הייטב שיכול להגיעה לתדר גבוה .

בהצלחה .

פורסם

ברור שאפשר להגיע ל 4ghz ... אבל במתחים של 1.7-8V ועם קירור טוב ב IDLE תהיה על 55מע' (לא אופטימלי משו :)) וב FULL על 75+ .

במומלץ זה לא לעבור את ה - 1.5v .

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן להגיע ל 3.60 או 3.50 GHZ.....ואני אוכל להגיע לזה עם 1.4V...ועל 68 מעלות עם IFX-14 במאמץ תופת אחרי שעה בערך....וזה בדוק!

רק אמרו לי שהספק שלי יפריע..ולפי מה שאומרים לי פה עכשיו זה לא ממש יפריע לי...אז השאלה היא האם זה אמור להוות בעיה?..

פורסם

פותח התרד אתה לא יכול לנחש טמפ' ולא מתח..שכן כל מערכת מתנהגת בהתאם ויש המון גורמים שמשפיעים (ביניהם טמפ' החדר..סירקולציה וכו)..

ל3.6GHZ יהיה אפשר להגיע עם זיכרונות 800MHZ בלי OC לזיכרון...מעבר זה כבר ידרוש ממך זיכרון נורמלי בעל תדר גבוה יותר (או אחד שמסוגל להגיע לתדר כזה)..

מה הVID של המעבד שלך ?

לגבי הספק אכן לא מומלץ כלל לבצע OC עם ספק גנרי שכן המתחים לא יציבים..וההספק הסופי לא ממש ידוע..

במיוחד אם אתה בOC..ככה שככל שתדחף את המערכת לקצה המתחים יהיו פחות ופחות יציבים..

ולכן אני מציע לך לפתוח תרד בפורום ספקים עם תקציב ומפרט ויעזרו לך שם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים