עבור לתוכן

מתלבטיות רציניות לגבי כרטיס מסך ...

Featured Replies

פורסם

אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש.

2400+ עם 512 זיכרון pc2700.

הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ.

עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע...

בכל מקרה! :) אני צריך כרטיס מסך חדש..

התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה...

אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס...

ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם אפשר להשיג אותו), של גיגהבייט או בעצם של כל חברה.. לא יודע מה עדיף..

או בכלל עדיף לי להשקיע כבר את הכל עכשיו ולקנות איזה מפלצת כמו ה9800פרו... או אולי בכלל geforceFX 5900. (אבל לא אולטרה כי אין לי כסף.. :)).

בכל מקרה אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה מראש..

פורסם

כך את ה-R9700 PRO ....

עם לא מתוכנן OC אז תקח את ה-R9700 PRO הכי זול שתמצא...

פורסם

אם אתה עובד ברזולציות של עד 1024 כפול 768 קח 9500 פרו ב 1,200 שקל ותקבל תוצאות דומות

פורסם

לא כדאי לך להשקיע ב9800, ה9700PRO יעשה את העבודה מצויין.

איזה כרטיס כדאי לך לקחת? אם הבנדל חשוב לך קרא באתר הרשמי מה אתה מקבל עם הכרטיס, אם זה לא חושב לך על הזול יותר מפני שכולפ נותנים אותם ביצועים ואת אותה "איכות"

פורסם

אם אתה עובד ברזולציות של עד 1024 כפול 768 קח 9500 פרו ב 1,200 שקל ותקבל תוצאות דומות

לא כדאי להשקיע 1200 שקל ב9500

עדיף 9700NP ב1400 ולעשות לו אוברקלוק

פורסם

לא כדאי להשקיע 1200 שקל ב9500

עדיף 9700NP ב1400 ולעשות לו אוברקלוק

בינתיים ה 9700NP יספק אותך לגמרי ובעוד חצי שנה כשכבר לא יהיה לך אכפת מאחריות תעשה לו OC

פורסם

היום ראיתי 9600 פרו VIVO גירסת ריטייל של גיגהקיוב

הפריט הכי רציני שם זה הקופסה המהודרת

אתה פותח ומוצא את הכרטיס לחוץ באמצע על קרטון ומתחתיו כבל אחד, מדריך משתמש, משחק אחד (עלום שם) ושני סידים של תוכנה ודרייברים.

עובדים על אנשים בעיניים,והמארז הזה הוא העונש של אלה שמעדיפים ריטייל על OEM

פורסם

היום ראיתי 9600 פרו VIVO גירסת ריטייל של גיגהקיוב

הפריט הכי רציני שם זה הקופסה המהודרת

אתה פותח ומוצא את הכרטיס לחוץ באמצע על קרטון ומתחתיו כבל אחד, מדריך משתמש, משחק אחד (עלום שם) ושני סידים של תוכנה ודרייברים.

עובדים על אנשים בעיניים,והמארז הזה הוא העונש של אלה שמעדיפים ריטייל על OEM

רוב החברות שמייצורת כרטיסים של ATI מאוד מתקמצנות על הבאנדל

לעומת זאת אצל NVIDIA יש חברות שמתקמצנות אבל יש גם כמה כמו אסוס וMSI שהבאנדל שלהן ממש טוב

פורסם

רוב החברות שמייצורת כרטיסים של ATI מאוד מתקמצנות על הבאנדל

לעומת זאת אצל NVIDIA יש חברות שמתקמצנות אבל יש גם כמה כמו אסוס וMSI שהבאנדל שלהן ממש טוב

והמחיר בהתאם! :-\ אבל תכלס , מה אתה קונה? בנדל או כרטיס מסך? ::)

פורסם

והמחיר בהתאם! :-\ אבל תכלס , מה אתה קונה? בנדל או כרטיס מסך? ::)

תכלס אתה צודק

אבל אם אתה משקיע עוד 150-200 שקל על באנדל אתה מצפה לקבל יותר מכבל מסכן ותוכנה לDVD...

פורסם

אני מעדיף כמה שיותר זול. חוץ מבמקרים קיצוניים שמים שם משחקים ישנים יחסית וכושלים. תן לי כרטיס, חוט, דרייבר וחוברת במחיר טוב ואני אהיה מרוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים