עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בקשר לעלייה במחירי המעבד i7 920

Featured Replies

פורסם

היי

לפני כשבוע המחירים של המעבד i7 920 עמדו על כ 1500-1550 באתרים FoxPC ו SkyPC .

היום המחירים עלו והם עומדים על כ 1700+ ש"ח. :-\ :-\

יש למישהו הסבר לעלייה הזאת?? המחירים לא אמורים לרדת במקום לעלות??

תודה.

רז.

פורסם

אני מעריך שמדובר בעליה בדרישה. כרגע לפי הרשום באתרים, חסרים מספר דגמים של מעבדים מרובעי ליבה כמו Q6600 (שלא בטוח שעוד יהיו) וQ8300 ועוד כמה. כתוצאה מזה, יותר אנשים פונים לכיוון הQ9550, ומשם הדרך ל920 היא קצרה. אז או שהעלו את המחיר כדי להרוויח, או שעשו את זה כדי למכור יותר מדגמי C2D היקרים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני מעריך שמדובר בעליה בדרישה. כרגע לפי הרשום באתרים, חסרים מספר דגמים של מעבדים מרובעי ליבה כמו Q6600 (שלא בטוח שעוד יהיו) וQ8300 ועוד כמה. כתוצאה מזה, יותר אנשים פונים לכיוון הQ9550, ומשם הדרך ל920 היא קצרה. אז או שהעלו את המחיר כדי להרוויח, או שעשו את זה כדי למכור יותר מדגמי C2D היקרים יותר.

הבנתי אותך תודה על ההסבר.

ישנם אתרים כמו זיגזג ו ksp שעדיין מוכרים את המעבדים במחירים 1500+- , אז כדאי לחטוף את המחיר הזה לפני שהוא ייעלה גם שם?? ובקשר לאתרים שהזכרתי האם אתה ממליץ עליהם ??

תודה.

פורסם

או.... שהדולר עלה...

פורסם

שמע, כשהמחיר זז באחוז שניים, עד 30 ש"ח, אז אפשר ליחס את זה לתנודות שערי מטבע. כשהמחיר קופץ ב200 ש"ח, אפשר לייחס את זה או לסיבות שיווקיות, או לזה שלמתחרים אין את זה במלאי, אז נכון להיום הם יכולים למכור את המוצר במחיר גבוה יותר, ועדיין להיות הזולים ביותר עם המוצר במלאי בפועל.

כלומר, נניח שSKYPC עד עכשיו מכרו את הI7 920 ב1500, כי בIQPC, זה עלה 1505, והם רוצים להציג מחיר זול יותר. עכשיו, הם יודעים שלIQPC נגמר המלאי של כאלו, אז הם יכולים לשים את המחיר שהם היו מבקשים ללא התחרות הזו, ואם בא בנאדם ושואל "למה שם זה עולה 200 שקל פחות" אז הם יכולים להגיד "לך תבדוק, אצלם זה יהיה במלאי בעוד חודש".

יש חברות כמובן שמשתמשות בשיטה כטריק, כל דבר שאין להם מופיע במחיר הכי זול שיש. אתה מתקשר לשאול אם יש במלאי, אומרים לך שברור שיש במלאי, כשאתה מגיע ואומר "תן לי..." התשובה היא ישר: "אין את X יש את Y, אותו דבר, יותר שווה..." ואתה ישר " אבל אמרו לי בטלפון שיש" והתשובה לזה היא כמובן "היה, בדיוק לפני רגע נגמר, אבל יש Y שהוא גם קצת זול יותר וגם טוב יותר ... / יותר משתלם"

כאן כבר יש את נושא השקיפות, אצל רוב החברות אין שקיפות, ככה שאתה לא יכול לדעת אם עובדים עליך או לא. הדוגמא הכי טובה שאני מכיר לשקיפות מלאי, זה אצל KSP, אתה יכול לראות בטווח רענון של שלוש שעות בערך, אם יש פריט מסוים במלאי או לא.

פורסם

שמע, כשהמחיר זז באחוז שניים, עד 30 ש"ח, אז אפשר ליחס את זה לתנודות שערי מטבע.

רק חבל שהתנודה בשער הדולר בתקופה זו היה יותר בכיוון ה10-12% ולא אחד או שניים. שינוי המחיר בהתאם.

פורסם

לא הגיוני שמחיר משתנה כל כך בגלל הדולר, אבל לא תמיד היחס הוא ישר בין עלית הדולר לבין המחיר.

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1349

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.