עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל LAPPING

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אחותי קיבלה מחשב חדש לכן נישאר המחשב הישן שלה (אגב כבר שאלתי אילו כמה שאלות פה בעבר ) .

ועכשיו אין לי מה לעשות איתו חוץ מלעשות לו O.c אבל הפעם אני מעוניין ללכת באקסטרים כי אני לא מפחד להרוס אותו .

המחשב הוא כזה

מעבד amd 3000+ בסוקט 939

לוח :gigabyte k8t890 אבל אני הולך לנסות להשיג איזה dfi בזול .

זכרון : משהוא גנרי של kingston ב pc 3200 אבל האמת היא שהוא מחזיק לא רע .

קירור :סטוק של amd (בעיקרון זה קירור tt אבל פשוט מאוד )

אז כך אני לא מתכנן להשקיע עילו יותר מ 300 שקל לכן אני חשבתי שאולי lapping יכול לשפר את הקירור ואת המעבד (אני רוצה לעשות לשנייהם )

ולקנות קירור חדש לא ניראה לי בא בחשבון (כי רוב התקציב הזה ילך כניראה על לוח נורמאלי ).

אז יש לי כמה שאלות על lapping ,

1: כמה רמות חיספוס אני צריך בערך ?

2:איך אני יכול לשפשף על המעבד בלי לשבור לו את הפינים שמתחת ?(כאילו על איזה משטח אני צריך לעבוד )

אני לא רוצה לעשות יותר מידיי מהמחשב הזה מקסימום לכחת אותו לזולה של החברה שיהיה אפשר לשחק hl מדיי פעם או להפוך אותו לאיזה פרוייקט .

פורסם

אם אתה משיג לוח אם אחר, אז צור איתי קשר.

אני מחפש לוח אם סוקט 939 למעבד AMD 3000 שלי :)

פורסם
  • מחבר

אין בעייה אם אני ישיג אחד אחר אני אפילו יתן לך אותו בחינם , אבל זה יכול לכחת זמן .

טוב אבל עכשיו לנושא .

פורסם

איך אני יכול לשפשף על המעבד בלי לשבור לו את הפינים שמתחת ?(כאילו על איזה משטח אני צריך לעבוד )

:kopfpatsch:כל פעם אני מגלה בפורום הזה פנינים חדשות. יקירי, LAPPING עושים לחלק התחתון של גוף הקרור, לא למעבד. באמת שקלת לשפשף את המעבד על נייר שיוף ולקוות לטוב?

פורסם

:kopfpatsch:כל פעם אני מגלה בפורום הזה פנינים חדשות. יקירי, LAPPING עושים לחלק התחתון של גוף הקרור, לא למעבד. באמת שקלת לשפשף את המעבד על נייר שיוף ולקוות לטוב?

אצטט אותך " :kopfpatsch:כל פעם אני מגלה בפורום הזה פנינים חדשות."

כן, עושים לאפינג גם למעבד

מזה

download.php?id=415&view=1

לזה

download.php?id=425&view=1

פורסם
  • מחבר

אצטט אותך " :kopfpatsch:כל פעם אני מגלה בפורום הזה פנינים חדשות."

כן, עושים לאפינג גם למעבד

מזה

כן תודה זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות , אבל איך בדיוק אני עושה את זה בלי לפגוע במעבד ?

פורסם

LAPPING אפשר לבצע לההיטסינק של המעבד ובסיס של הקירור..

על כל מקרה זה יוריד לך את הטמפ' בכמה מעלות..לא משהו קריטי..שכן אם תישאר עם קירור סטוק ועם לוח האם הנ"ל רחוק אתה לא תגיע..

והמעבד הנ"ל לא נחשב למשהו מיוחד בOC..כנ"ל לגבי הזיכרון..אבל אתה מוזמן לנסות ולעדכן..

כמו כן יש לך מדריך נחמד באתר.. וכמו שציינו לא חסר מדריכים ברשת..

http://hwzone.co.il/guides/lapping_guide/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים