עבור לתוכן

שלום יש לי אינטרנט 8מגה ו4מחשבים בבית ואני רוצה לחלק את המהירות זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי 4 מחשבים בבית , המחשב שלי הוא היחיד שמתחבר עם הכבל כי הראוטר אצלי. מחשב אחד מתחבר עם כרטיס אל חוטי כזה ו2 המחשבים האחרים הם ניידים ומתחברים גם כן בדרך אלחוטית.

אז ככה - יש לי אינטרנט 8מגה , אני רוצה לחלק את רוחב הפס שלי בין המחשבים בבית ככה שלא יהיה יותר מידי בלאגן כי כשכולם מחוברים הם מאיטים אותי ואני בעיקרון מתעסק באינרטנט הרבה יותר מהם הם סתם במסנגר ובשטויות האחרות.

אני רוצה לדעת איך מחלקים שנגיד הם יהיה להם מה8 מגה בית רק 1.5-2 מגה בית ולי כל השאר ? זה אפשרי??

פורסם

לא ציינת איזה נתב יש לך, אבל בחלק מהנתבים יש תמיכה מובנית בזה ואם בנתב הספציפי שלך אין -- אז באמצעות תוכנה שנקראת NETLIMITER.

פורסם

אפשרי, אבל לא הבנתי למה אתה חושב שהם מאיטים אותך, אם כל מה שהם עושים זה להשתמש במסנג'ר?

ניסית לבדוק אולי משהו אחר מאט לך את החיבור?

פורסם
  • מחבר

לא רק מסנגר הם גם מורידים מאימיול ושולחים קבצים לחברים שלהם במסנגר . אייסיקיו ושטויות כאלה.

ישלי ראוטר SIEMENS 141 של בזק. פורטים פתוחים הכל אם זה קשור. .

פורסם

קיימת הנתב הזה אפשרות של QoS, תנסה להפעיל אותה ותראה איך היא עובדת. לרוב, הראוטרים בשקל שבזק מארגנת לא שווים הרבה בתחום הזה.

תוריד Netlimiter וגדיר אותו על כל מחשב בנפרד. לא דורש הרבה מאמץ, ועובד מעולה.

פורסם

הQoS של הזבל הזה לא שווה כלום. פשוט תתקין netlimiter על המחשבים.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני משתמש בNETLIMITER הזה

פורסם
  • מחבר

עם אפשר הסבר בעיברית זה יהיה מצויין . תודה

פורסם

אם כולם מורידים באימיול לא יעזור לך QOS , אתם חונקים את הנתב במספר החיבורים הפתוחים.

הנתב הזה לא מסוגל לעמוד בעומס של 4 אימיולים פתוחים.

אם כבר יש לך גישה למחשבים שלהם תתחיל בזה שאתה מגביל את ה UPLOAD שלהם באימיול למקסימום 10KBS.

אם הם יתקינו לך NETLIMITER על המחשב אתה תשאר תקוע או שתגלה אותו ותבטל את ההגבלה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים