עבור לתוכן

האם קיים קירור צד שלישי ל - GTX 260 ?

Featured Replies

פורסם

נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן.

אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?

פורסם

לדעתי הוא יעמוד בהעלאת מתחים ,לא עד הקצה כמובן ,אבל יעמוד ,סתם שאלה, אתה לא מרוצה ממנו? ;D

פורסם
  • מחבר

מרוצה או לא תמיד רוצים יותר (מה גם של - 1920X1200 לכרטיס לא יזיק עוד כח).

הכרטיס מגיע ל - 70 במאמץ בסטוק, אתה בטוח שאחרי העלאת מתח הוא לא יעבור את ה 80-85 ? כי הרי כשמעלים מתחים יש חשיבות גבוהה עוד יותר לטמפ' נמוכה כדי לא לקצר את משך חיי הכרטיס באופן משמעותי.

פורסם

לדעתי הכרטיס גם ככה חזק, ניראה לי שזאת יותר בעיית מעבד ולוח אם ישנים מידי לעומת הכרטיס

פורסם
  • מחבר

אמרתי שיש בעיה ?

ה - ACCELERO XTREME GTX 280 לא נמכר עדיין בארץ, נכון ? (הסדרה הזאת גם מעולם לא הגיעה לארץ :'()

TAOTAO, אתה חושב שזה יהיה בטוח לנסות העלאת מתחים עם קירור סטוק ?

פורסם

היו כמה "מציאות" של הArctic Accelero Xtreme 2900 ואת הAccelero TWIN TURBO אפשר למצוא..

אבל נכון לעכשיו את הAccelero XTREME GTX 280 לא תמצא בארצנו...

יש גם את הTR HR03 GTX שתואם לכרטיס שלך..אבל גם לא זמין בארץ..ויאלץ אותך לרכוש קירור לVRM בנפרד..

לעלות מתח זה אף פעם לא "בטוח"..אבל עם הטמפ' שציינת..נסה לעלות מעט..ולראות מה קורה..

פורסם
  • מחבר

ה - TWIN TURBO מתאים ל - GTX 260 ?

פורסם

SLIGHTLY יכול להיות רק שינוי של הלוחית בתושבת..אבל עדיין...בלי מוד פיזי אי אפשר להתקין אותו..

בכל מקרה אם אתה מעוניין..תתחיל לחקור קצת על המידות של התושבת (לא חסר ברשת) בכרטיס המסך..ועל הקירור..תראה מה אפשר לעשות.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים