עבור לתוכן

לא יכול להתחבר למחשב אחר עם remote assist

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה :

the person you are trying to help might have closed remote assistance

למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים

להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-)

בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל.

לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת

עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור...

ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את הפונקציה) וגם לא הצליח

אני אציין שכל מי שניסיתי להתחבר אליו עובד עם ויסטה ככה שלא צריכה להיות (אם קיימת ) בעיית תאימות מול XP.

יש רעיונות (חוצ מלנסות תוכנות אחרות) ?

תודה מראש .

פורסם

תבדוק שההגדרות במחשב מאפשרות ..ההגדרות של זה נמצאות בPROPERTIES של COMPUTER/MY COMPUTER .... תלוי אם זה VISTA/XP

בVISTA הן נמצאו בתוך החלון של הPROPERTIES בצד שמאל יש REMOTE SETTINGS ...תכנס לזה..בפנים יש הגדרות של הREMOTE...

בXP - אחת הלשוניות בתוך הPROPERTIES של MY COMPUTER היא REMOTE... ושם יש גם כן הגדרות של השתלטות מרחוק..2 צ'ק-בוקסים.

זה אמור לעבוד בלי בעיות במצב רגיל בלי ראוטר באמצע...אם יש לך ראוטר..אז תפתח את הפורט...TCP 3389 .. שזה הפורט הדיפולטי של הREMOTE DESKTOP.

התמונה מתייחסת לVISTA ...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כל ההגדרות מאופשרות ב VISTA . לגבי הראוטר

יש עוד מחשב שמחובר אל הראוטר הזה וה REMOTE עובד תקין

בכל אופן גם ניסיתי לפתוח את הפורט ואפשרתי את המחשב שלי שיעבוד כ DMZ HOST

ועדיין אותה שגיאה מעצבנת...

יש עוד רעיונות כלשהם?

פורסם

תבדוק ש USERES יש אישור לכניסה מבחוץ ואתה חייב שתיהיה סיסמא בלי סיסמא לא עובד

אולי תנסה ליצור גם יוזר חדש עם סיסמא רק בשביל הניסוי

או אני ממליץ לך לנסות תוכנה חינמית שנקראת TeamViewer שום דבר לא יפריע לה להתחבר

פורסם
  • מחבר

UP

אין לאף אחד פתרון נוסף שעשוי לעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים