פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים שלום חברהיש לי בעיה במחשב אני מתקין את המשחק UNREAL TOURNAMENT ו GTA SA והמשחק עובד לי ממש מהרלא מבחינה של דברים שהוא טוען אלה שלמשל כל המשחק זז במהירות גבוהה ולא רגילה השחקן הולך לא במהירות שהוא צריך ללכת אוליי זה בעיה בכרטיס מסך חשבתייש לכם מושג אולי איך לפתור את זה?
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים שלום חברהיש לי בעיה במחשב אני מתקין את המשחק UNREAL TOURNAMENT ו GTA SA והמשחק עובד לי ממש מהרלא מבחינה של דברים שהוא טוען אלה שלמשל כל המשחק זז במהירות גבוהה ולא רגילה השחקן הולך לא במהירות שהוא צריך ללכת אוליי זה בעיה בכרטיס מסך חשבתייש לכם מושג אולי איך לפתור את זה?אם תעלה ווידיאו נוכל לעזור, ככה ממילותיך קשה.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אם אני לא טועה זו בעיה במעבד, יש לך מעבד כפול ליבה של AMD?לא קשור, לי זה קרה פעם בפרו 2008 ,לא היה לי אז כפול ליבה בכלל והמחשב פעל עם 7600GT ,בכל אופן, אצלי הבעייה היתה בדרייבר, איזה כרטיס מסך זה ובאיזה דרייבר אתה משתמש?
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר יש לי NVIDIA GEFORCE 7025ומעבד AMD ATHLON 64X DUALבמה הבעיה והאם יש פתרון?
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים תתקין את ה amd dual core optimizerhttp://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/DCO_1.1.4.zipמנסיון זה יפתור לך את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.