פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים לפני יומיים התקנתי ויסטה ויש לי שאלות : איפה אני נכנס למה שהיה "התחל -> הפעלה " בוינדוס האחרים ? ואיפה יש אפשרות שיוצגו לי גם תיקיות מוסתרות ? אם בכלל יש אפשרות כזאת בויסטה ? תודה
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אתה יכול להשתמש בStart Search במקום run.2. תכנס למחשב שלי -> Organize -> אפשרויות תיקייה וחיפוש -> תכנס לTAB "View" וסמן Show hidden files...
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר תודה בקשר לשאלה השנייה , אני צריך להתרגל לויסטה הזה ...ובקשר לשאלה הראשונה , אם אני רוצה להיכנס ל- cmd , איך אני יכול ? כי דרך start search אני לא יכול
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר ניסיתי את זה ומצא לי בחיפוש דברים עם CMD וכעכשיו ניסיתי שוב לרשום CMD ופתאום זה עובד מוזר : תודה
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר שאלה נוספת...איפה נמצאת תיקיית ההיסטוריה ?אני יודע שאפשר לראות אם לוחצים על הכוכב -> היסטוריה (בתוך הדפדפן )אבל איך אני יכול להכינס להיסטוריה דרך המחשב שלי ולראות את כל התיקיות ?תודה
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים איפה נמצאת תיקיית ההיסטוריה ?אבל איך אני יכול להכינס להיסטוריה דרך המחשב שלי ולראות את כל התיקיות ?C:\Users\yourUser_Name\AppData\Local\Microsoft\Windows\historyאם אתה לא רואה שם תיקיית HISTORY...זה כי אתה צריך להגדיר שלא יסתיר קבצים מערכת וכו'...בהגדרת תצוגת תיקיותדרך מהירה להגיע לשם זה ע''י הקשת הפקודה shell:historyבשורת חיפוש בתפריט התחל או ב RUN.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר עשיתי את כל מה שאמרת ועכשיו אני רואה את התיקיהאבל שאני נכנס ליום מסויים אני רואה רק "מחשב"כלומר , רק היסטוריה של קבצים במחשבולא של האתרי אינטרנט כמו שאני רואה שאני לוחץ על הכוכב -> היסטוריה
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מוזר..אצלי הוא מציג גם היסטוריה של האקספלורר וגם של ה"מחשב".טוב מצאתי את הסיבה לבעיה שלך... אתה כנראה עם UAC במצב פעיל..מה שגורם לתיקייה הזו להציג רק היסטוריה של ה"מחשב"בעוד שהUAC במצב כבוי..התיקייה מציגה את כל ההיסטוריה - אינטרנט אקספלורר+"מחשב"אבל שים לב לדבר נוסף..ברגע שאתה מכבה/מפעיל את הUAC אז הWINDOWS מאפס את ההיסטוריה..
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים זה טוב אם במחשב שלך משתמשים גם אנשים שאין להם הבנה במחשבים - דוגמא ילדים קטנים או אפילו אנשים מבוגרים שיש להם תסביך ENTER..ולוחצים ENTER בלי לקרוא.. (: בעזרת המנגנון הזה ..מיקרוסופט/ויסטה בעצם מוודאת שאתה באמת רוצה לעשות את הפעולה שאתה הולך לעשות...זה בגדול המערכת.כחלק מהמערכת ..גם הרבה דברים נשללים מהמשתמש אפילו אם הוא אדמין...עד למעשה שהוא מבטל את המערכת.אין בביטול של זה שום סיכון רק מעצם הביטול..הסיכון הוא מהמשתמש (כלומר מעצמך..) כי עכשיו המערכת לא "תטריד" אותך בשאלותלגבי מחיקת/עריכת קבצי מערכת..או דברים אחרים שעשויים לעשות נזק למערכת.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר תודה על ההסברבאמת מעצבן שהוא שואל אותי אם אני בטוח אחרי כל פעולה שאני לוחץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.