פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים שלום, יש לי מחשב נייד בערך חצי שנה. אתמול שהפעלתי אותו הוא ישר נכבה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי וגילתי שהסוללה היא על 2% הטענתי אותה ל100% ומאז היא פשוט לא יציבה, כלומר המד שמראה לי כמה היא טעונה לא מדייק הוא עולה ויורד פתאום ואני לא יודע באמת כמה היא טעונה. מה אפשר לעשות? תודה רבה
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר אם הסוללה בת חצי שנה אז בטוח שהיא עדיין באחריות אז ממש אחריות.בהצלחההמחשב הוא מארה"ב אז אני לא יכול לממש את האחריות.בכל מקרה, יש הצעות פרקטיות יותר?
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מקסימום קונים סוללה חדשה... לא ביג דיל..אני אישית ממליץ על e-memory.co.il.קניתי אצלו סוללה של HP וגם זכרונות לנייד. השירות מעולה.. אבל זאת רק המלצה!
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אם תגמור לחלוטין את הסוללה ואז תטעין אותה לחלוטין אולי זה יעזור.אכן, תנסה לעשות קליברציה לפני שאתה פונה לאחריות.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים פרסמתי מדריך לזה.בכל אופן בקצרה:רוקן אותה.אטום אותה בשקית (אטום ככל הניתן!)שים במקרר ל 12 שעות (לא פריזר! רק מקרר!!!)חכה שהיא תגיע לטמפרטורת החדר (שלא תהיה קפואה!)עשה 3 מחזורי טעינה ופריקה מלאים. וזהו...תודיע לי איך הלך.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר תודה לכולכם!קראתי קצת וראיתי שיש לי בנייד אופציה לעשות קליבירציה אני מחפש את זה עכשיו.אפשר לעשות את זה גם "ידנית" כמו שמישהו כבר פה לרוקן לחלוטין ואז להטעין ל100% נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.