עבור לתוכן

המלצה לנייד על 5000 שח כדי להריץ visual studio.net

Featured Replies

פורסם

אני מעונין בהמלצה למחשב נייד (עד מחיר 5000 שח) - איזו פירמה , איזה מפרט (מהירות מינימלית של מעבד + זכרון, זכרון מינימלי) כדי להריץ visual studio 2008 , visual studio 2005, ו-sql server ?

ושנית, באיזה מחשב נייד ניתן להתקין מחשב windows xp professional (לא windows vista) - בivory אמרו לי שברוב המחשבים הניידים לא ניתן להתקין xp pro, כי הם באים עם vista - אבל אני נעול על xp professional

פורסם

אתה מתכנן לעבוד עליו תוך כדי נסיעות?

אם כן השיקול העיקרי שלך צריך להיות זמן סוללה.

אם אתה סטודנט תשקול לקחת אולטרה נייד כי אז משקל זה הקריטריון המרכזי.

מה היקף הניידות?

מה זמן הסוללה הרצוי?

פורסם
  • מחבר

לא מתכנן לעבוד עליו תוך כדי נסיעות, אבל נוסע הרבה (בד"כ בין מקומות עם שקע חשמלי). כאמור, חשוב שיעבוד מהר עם win xp professional

ן- visual studio.net

פורסם

תיקח משהו עם מספיק זיכרון cache, כמו P8400/T8100 ומעלה, 2-3GB זיכרון ותהיה מסודר.

כמו כן, הייתי ממליץ מסך ברזולוציה גבוהה. שטח העבודה הנוסף שתקבל כך יהיה שימושי מאוד בעבודה עם Visual Studio.

יש עכשיו מבצע (כנראה חיסול מלאי) על ה-D630 של DELL:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t8100-nvd.htm

מחשב מעולה, קל, איכותי מאוד, ואתה יכול להתקין עליו איזו מערכת הפעלה שתרצה.

פורסם
  • מחבר

תיקח משהו עם מספיק זיכרון cache, כמו P8400/T8100 ומעלה, 2-3GB זיכרון ותהיה מסודר.

כמו כן, הייתי ממליץ מסך ברזולוציה גבוהה. שטח העבודה הנוסף שתקבל כך יהיה שימושי מאוד בעבודה עם Visual Studio.

יש עכשיו מבצע (כנראה חיסול מלאי) על ה-D630 של DELL:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t8100-nvd.htm

מחשב מעולה, קל, איכותי מאוד, ואתה יכול להתקין עליו איזו מערכת הפעלה שתרצה.

ומה דעתכם על מחשב ה-DELL VOSTRO 1310?

פורסם

ה-Vostro 1310 הוא סימפטי, וקצת יותר קל. אבל אם אתה רוצה לקנפג אותו עם המעבד החזק, T8100, הוא כבר עולה כמו ה-D630, שהוא מחשב טוב יותר ממנו.

פורסם
  • מחבר

ה-Vostro 1310 הוא סימפטי, וקצת יותר קל. אבל אם אתה רוצה לקנפג אותו עם המעבד החזק, T8100, הוא כבר עולה כמו ה-D630, שהוא מחשב טוב יותר ממנו.

מאיזו בחינה הוא טוב ממנו? דווקא ראיתי שהVOSTRO עם T8100 יותר זול...

פורסם

מסך ברזולוציה גבוהה, כרטיס מסך יותר טוב, בנוי יותר טוב, תומך בתחנת עגינה, יש לו טראקפוינט.

ההפרש הוא כמה מאות שקלים בלבד (וגם זה כשמפקטרים את עלות הדיסק הקשיח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים