עבור לתוכן

המחשב פתאום הפסיק לזהות את כוננני הדיסקים בבקשה עזרה בעיה מציקה...

Featured Replies

פורסם

אז ככה סיפור מקרה:

יום שבת לפני שבועים אני משאיר את המחשב דלוק ללילה שיוריד דברים למחרת אני קם בבוקר בודק רואה שסיים רוצה לצרוב פתאום מגלה שאין לי כוננים יותר(למרות שאתמול צרבתי דיסק) בגלל שלא היה לי זמן והייתי צריך לזוז לצבא אז לא יכלתי לנסות יותר מידי כדי לתקן עכשיו חזרתי אחרי שבועים הבעיה עדין קיימת ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונת אבל לא מצאתי כלום ניסיתי לשחק קצת בדברים וכלום לא עזר

אז ככה תמונת מצב:

מדובר בכונן ATAPI DVD A DH20A4P ובכונן HL-DT-ST CD-RW GCE8526B

אז ככה הביוס מזהה את הכוננים ולא מראה שום בעיה איתם אבל הוינדוס(XP SP2) לא מראה אותם בכלל כשאני נכנס לDEVICE MANGER הוא מראה לי אותם עם סימן קריאה צהוב לידם ואומר שיש איתם בעיה אני ניסתי למחוק ואז להתקין שוב אבל עדין עושה בעיה ניסיתי לעשות דיסאבל ואז ענאיבל ועדין עושה בעיה ודרך הגב הורדתי PCWIZARD2008 וגם הוא מראה לי את הכוננים אבל שוב הוא לא עוזר למחשב לזהות אותם...

אני כבר אובד אצות מקווה שמישהוא מכם ידע איך לפתור את זה או לפחות לעזור

תודה רבה

פורסם

אין אפשרות להתקין דרייברים של כוננים/צורבים.

לצערי ויותר לצערך, תאלץ להתקין מערכת הפעלה מחדש.

אם אתה רוצה אפשרויות גיבוי מהירות הינה לך שתיים:

1. תקנה קשיח חיצוני (יעיל אבל אתה מוציא כסף.)

2. חבר את הHDD שלך על מחשב אחר עם צורב ותצרוב ממנו- רק אל תשכח להסיר דרייברים של צ'יפסט לפני.

פורסם

Kadaj, למה סתם להגזים?

rollcage, מה קוד השגיא בכוננים? תנסה את זה קודם כל.

פורסם
  • מחבר

חחח תודה שנזכרתם לעזור... כבר אין לי זמן עכשיו לנסות כול מיני דברים אני צריך לזוז לבסיס אבל בכול מקרה תודה רבה אני ינסה את האתר עזרה של מיקרוספוט זה ניראה לי יותר נוח ואם לא נצליח אז נפרמט...

תודה ושבוע טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים