עבור לתוכן

‎Acer Aspire AS6930G מידע על

Featured Replies

פורסם

ksp מציעים את הדגם הספציפי הזה במחיר אטרקטיבי (בשבילי) וספציפיקציות שמתאימות לי.

למישהו יש הערות מאירות עיניים לגביו?

אני מחפש לפטופ כבר די הרבה זמן וזה נראה בדיוק כמו מה שחיפשתי.

פורסם

אם לא תגיד באיזה מחיר אתה קונה אותו, ולמה אתה מייעד אותו - קשה להתייחס.

פורסם
  • מחבר
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7044 זה הדף של המחשב. הכי חשוב לי זה הרבה זיכרון, אחרי זה מעבד וכ.מסך זה בונוס. אני לוקח אותו איתי לבסיס כדי לשרוף זמן בשבתות ארוכות, ככה שאני צריך הרבה שטח איחסון, וכל השאר זה בונוס נחמד. ממש נחמד בהתחשב במחיר, והשאלה שלי היא אם יש פה איזה משהו שאני מפספס? למישהו יש ניסיון עם acer בכל מה שנוגע לשירות/אמינות/ביטוח?
פורסם

לא חשוב לך משקל או סוללה בכלל?

הלפטופים של אייסר כבדים יחסית למקבילים של חברות אחרות..

ואם אני מבין אותך - לא הזיכרון מעניין אותך, אלא הדיסק הקשיח (זיכרון = ram)

אני במקומך קונה את השילוב הזה:

HP Compaq Mini 700EI

דיסק חיצוני Maxtor Basics 1000GB

זה גם פי 2 יותר מקום לדברים (אתה יכול לשמור בכונן המקומי דברים בשביל הנסיעות, ולהשתמש בכונן החיצוני כשאתה בבסיס)

וגם נייד וקל הרבה יותר ממחשב עם מסך 15 וחצי אינצ'! מצחיק ששני המוצרים ביחד לא מגיעים למשקל של האייסר

נ.ב.

פאק! חשבת לסחוב איתך לצבא לפטופ עם מסך 15 אינצ'?!? איפה אתה חי?

:screwy: :screwy:

פורסם

רק חבל שהצעת לו את ה notebook עם סוללה בינונית ומטה.

פורסם

הרעיון היה מה שחשוב.. מחשב בגודל של בסביבות 10 אינצ' ודיסק חיצוני..

אני לא מבין מי יודע מה בתחום הניידים הקטנטנים האלה, אז שמשהו שכן יתן המלצה לאחד יותר טוב

פורסם

ASUS EEE 10.1

Acer Aspire ONE

MSI Wind U100

פורסם
  • מחבר

לא חשוב לך משקל או סוללה בכלל?

הלפטופים של אייסר כבדים יחסית למקבילים של חברות אחרות..

ואם אני מבין אותך - לא הזיכרון מעניין אותך, אלא הדיסק הקשיח (זיכרון = ram)

אני במקומך קונה את השילוב הזה:

HP Compaq Mini 700EI

דיסק חיצוני Maxtor Basics 1000GB

זה גם פי 2 יותר מקום לדברים (אתה יכול לשמור בכונן המקומי דברים בשביל הנסיעות, ולהשתמש בכונן החיצוני כשאתה בבסיס)

וגם נייד וקל הרבה יותר ממחשב עם מסך 15 וחצי אינצ'! מצחיק ששני המוצרים ביחד לא מגיעים למשקל של האייסר

נ.ב.

פאק! חשבת לסחוב איתך לצבא לפטופ עם מסך 15 אינצ'?!? איפה אתה חי?

:screwy: :screwy:

1)משקל וסוללה לא מזיזים לי. נייד ששוקל כמעט 4קילו זה עדין פחות מ4 קילו, שזה באמת, אבל באמת רחוק מכבד. פלוס אני לא הולך לעשות איתו מסעות, שזה גם הסיבה שהבטריה לא רלוונטית. ובנוסף, אני רואה מסך גדול בתור דבר חיובי, בניגוד למה שאתה אומר, והייתי סוחב איתי 17 אם הייה לי תקציב.

2)השילוב שלך לא נראה לי מהסיבות שציינתי למעלה, שלא לדבר על חלש מדי.

נ.ב.

הקישור הראשון הוא לא נכון. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7616

פורסם

האמת היא, מי שסוחב קיטבגים של 20-30 קילו לצבא, 4 קילו של מחשב זה באמת לא כבד.

פורסם

מי דיבר על המשקל? זה הגודל מה שנראה לי הזויי.. :kopfpatsch:

לדחוף הר של מדים בתיק ולזרוק אותו ברכבת/אוטובוס זה משהו אחד.. לשים שם לפטופ זה כבר סיפור אחר

הוא יצטרך להשגיח על כל נפילה של התיק ב-700 עיניים או שהמחשב ילך לו תוך חודש גג (ולא אין על אחריות - נזק באחריות המשתמש)

וכמו שכל מי שעשה צבא יודע - לא מעלים תיקים לתוך אוטובוס

פורסם

לא אמרתי שהוא ידחוף את המחשב לקיטבג, מן הסתם. ::) לרוב האנשים יש גם תיק גב שאותו הם כן מעלים לאוטובוס ובו שמים את הדברים השבירים והחשובים...

אל תתווכח איתי, אני גם חושב שמחשב 17" זה הזוי, ו15.4" זה גבולי ביותר. אבל אם הבחור רוצה - זכותו. :)

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהוא ידחוף את המחשב לקיטבג, מן הסתם. ::) לרוב האנשים יש גם תיק גב שאותו הם כן מעלים לאוטובוס ובו שמים את הדברים השבירים והחשובים...

אל תתווכח איתי, אני גם חושב שמחשב 17" זה הזוי, ו15.4" זה גבולי ביותר. אבל אם הבחור רוצה - זכותו. :)

לפחות מישהו כאן מבין את הראש שלי, גם אם חלקית...

אני שואל שוב, למישהו יש כאן ניסיון עם נייד של אייסר? אני מדבר על דברים כמו אחריות, אמינות, דברים בסיגנון?

פורסם

סליחה שאני חושב שהצעיר הזה קצת מגזים.. לקנות לפטופ בשביל לראות קצת סרטים ועוד 15 אינצ' זה לא בדיוק חכם

אישית אני הייתי חושב בכיוון של נגן DIVX נייד, וצורב את הסרטים שאני רוצה לדיסקים.

מדובר פה על הוצאה של גג 550 שקל עם הדיסקים וצורב DVD למחשב במידה ואין לו

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QAPDVD733

כל דבר אחר, לשימושים שאתה מתאר יקירי, הם בזבוז כסף.. אם אתה טחון ולא מזיז לך, לבריאות

פורסם

אפשר גם לקנות נגן עם כניסת USB ולקנות DOK או HD גדול ולראות הרבה מאוד סרטים. :xyxthumbs:

פורסם

פותח הת'ראד, אולי תסביר בצורה קצת יותר עניינית מהם בדיוק השימושים? רבים הניחו כאן באופן אוטומטי שמדובר בצפייה בסרטים בלבד.

לפני שממשיכים את הויכוח על מה מתאים לצרכים שלך אולי כדאי שתבהיר אותם.

אם אכן כוונתך היא בעיקר לעסוק בצפיה בסרטים/עיבוד תמלילים/ גלישה וכו' אז המחשב הזה הוא Overkill וחבל על הכסף. אפשר למצוא משהו באיכות טובה יותר ועם אחריות ארוכה יותר שיתן ביצועים דומים. אם אתה כן מתכנן לשחק משחקים חדשים אז יש טעם להשקיע בכרטיס מסך כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים