עבור לתוכן

מעוניין בבקשה בהמלצה לנתב לטווח גדול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !.

אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק.

בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע).

יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל...

אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות...

תודה אסף

פורסם

כמה אתה יכול/רוצה להשקיע?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה יהיה בין 300-500 שח .

כמובן שאם קיים מוצר בהבדלים רציניים אבל לא רחוק מהמחיר הזה אני יהיה מוכן להוסיף .

תודה על תשובה המהירה...

פורסם

בפחות מ-200 שקל הייתי ממליץ לך על ה-6204 של EDIMAX, אבל היכולת שלו לפעול בצורה יעילה כאשר הוא בממ"ד קטנה.

סביב 300 שקל הייתי ממליץ לך ללכת על ה-6504 או ה-6524 של EDIMAX. אלה נתבים בתקן N שיכולת העבודה שלהם גם כאשר יש ממ"ד סיפור טובה יותר.

ב-350 שקל ויכולת לעבוד עם קושחות צד שלישי יכול להיות שה-LINKSYS WRT54GL יעניין אותך אבל זה נתב בתקן G ולא בתקן N מה שעלול להיות מעט יותר בעייתי עם ממ"ד.

פורסם

אני בעליו של WRT54GL של לינקסיס :)

ואני יכול להעיד שהקליטה של הראוטר הזה טובה ויציבה - גם בממ"ד

בדקתי את הראוטר הזה כשהוא ממוקם במקום מרכזי בבית(חדר רגיל באמצע הדירה) וגם כשהראוטר עצמו בממ"ד עם מכשירי חשמל שפועלים בסביבה כרגיל- כגון רמקולים, טלויזיה, פלורסנטים וכו'.. ולא מצאתי נקודה אחת בבית עם לפטופ שלי שלא היה בה קליטה.

נבדק עם לפטופ וכרטיס רשת תומך G

פורסם

מקסימום אפשר לקנות 2 ראוטרים בתקן N בשביל לפתור את בעיית הקליטה

פורסם
  • מחבר

שמעתי הרבה דברים מצויינים על הLINKSYS WRT54GL, אבל נראה לי שאם כבר לקנות אז את התקן החדש יותר ....

הבעיה היא שנאמר לי שהדגמים החדשים יותר של LINGSYS דוגמת Linksys WRT54G2 כבר לא כמו הדגמים הישנים (האם אכן כן הדבר?).

קיבלתי המלצה כמו כן ל נתבוDIR615וD-Link אבל שוב אני לא יודע בדיוק כמה טוב הדגם הזה .

האם קנייה שLINKSYS עם התקן החדש ומגבר יהיה עדיף מאשר להשקיע סכום גבוה על נתב חזק?

ושאלה אחרונה , הוצאה לי האפשרות לקבל מחברת 012 זהב נתב בחינם (התחייבות בלבד) ומגבר במידת הצורך האם מומלץ לשקול את העיניין ברצינות ?(אני מדבר מבחינת האיכות הנתב והשירות בכלל)...

ושוב תודה על כל העונים !

אסף

פורסם

הייתי ממליץ לך לברר אפשרות להגדיל את התקציב ל 670+- ולרכוש את ה dir-655

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים