פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אהלן, בזמן האחרון משעמם אותי כל הסרטי זבלה "פעולה" שיש בטלויזיה, הכל נראה רע ועל הפנים.. יש איזה סרטים טובים של אמנויות לחימה שאתם מכירים? אני מדבר על סגנון the matrix - אחד הטובים שיצא לי לראות בנוגע לאמנויות לחימה. Fearless - זהו בהחלט הסרט הטוב ביותר שיצא לי לראות בסגנון הזה, ג'ט לי ענק, אם יש משהו בסגנון דומה..אני אשמח ong bak berlinuen 13 או איך שלא כותבים... וסרט קרוב שנראה טוב ויש לי אליו קצת ציפיות - street fighter. תודה לא סגנון ברוס לי ושנות ה 70..אלא עדכניים...
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מצתרף לבקשה, ראיתי את הסרטים שמצוינים למעלה והם פצצה אבל פשוט לא הצלחתי למצוא עוד ואני ממש אוהב אומנויות לחימה כשזה מופק כמו שצריך.מי שיביא משהו טוב ישמח את הסופשבוע שלי מאוד ;D
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים Street Fighter הישן עם ואן דאם ? תתרחק ממנו, הוא גרוע ברמות.אם אהבת את Ong Bak יש את The Protector, שזה בעצם כמעט אותו הקאסט ואחלה קרבות כמו בOng Bak.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר ראיתי את הסרטים של טוני ג'אה הזה, תותח, אבל הכוונה לסרט החדש של STREET FIGHTER עם השחקנית מסמולוויל, http://www.imdb.com/title/tt0891592/ ראיתי טריילר שלו, זה נראה מהסוג שאני אוהב.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים כעיקרון הז'אנר כיום לא כל כך פופולארי, אבל יש סרט שיצא שנה שעברה נדמה לי - Never Back Down, היה נחמד, הזכיר לי במידה מסויימת את Karate Kid בגלל שהגיע בחור חדש, והנבל שלו הוא הבחור המקומי ורבים על בחורה וכו' סך הכל סרט בסדר.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים ממליץ על כל סרטי ג'ט לי ויש גם כמה סרטי אומנות לחימה טובים של צ'או יון פאט (למרות שרוב הסרטים שלו מודרניים לגמרי הכוונה הלחימה בעזרת כדורים).
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר ראיתי המון סרטים של ג'ט לי, בן אדם תותח kung fu hustle אני לא חושב שראיתי, נבדוק יש עוד רעיונות?? את צ'או יאן פאט אני לא מת עליו כי רוב הסרטים שלו זה לירות הרבה..ראיתי כמה סרטים שלו לא ממש התלהבתי.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר ש לך בערוץ הסרטים בסביבות 2200 עד 24 סרטי קונג פו כאלה מגניביםאני ב YES חח..
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים איך לא הזכירו כאן את Hero... סרט יפיפה.http://en.wikipedia.org/wiki/Hero_(2002_film)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.