פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים רציתי לדעת משחקים שבאמת תומכים ב full hd , 1080p קיימים אם כן מה השמות ?כי נראה לי ככל שהזמן עובר הרזלוציות ירדו אפילו מה 720p כל משחק יוצא עם תמיכה לה 720p בלבד .
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים יש אבל לא הרבה A (1)All Pro Football 2K7B (1)[ps] Blast FactorC (2)[ps] Calling All CarsCollege Hoops 2K7D (1)The DarknessF (3)Fantastic Four Rise of the Silver Surfer[ps] flOwFull Auto 2 BattlinesG (0)H (2)Harry Potter[ps] High Stakes on the Vegas Strip: Poker EditionI (0)J (0)K (0)L (1)[ps] LocoRoco Cocoreccho!M (2)Marvel Ultimate Alliance[ps] Mesmerize: Distort (Playstation Eye)MLB The ShowN (3)NBA 07NBA 2K7Ninja GaidenO (0)P (4)Pirates of the Carribean[ps] PixelJunk Monsters[ps] PixelJunk Racers[ps] PiyotamaR (0)S (2)Street Home Court[ps] Super Stardust HDT (2)Transformers The Movie[ps] Tekken 5: Dark ResurrectionU (0)V (1)Virtua Tennis 3יכול להיות שיצאו עוד אבל אין הרבה
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר cod 4 , תודה רבה על הרשימה , מהיא הסיבה לכך שלא יצאו הרבה ? המערכת לא יכולה להריץ משחקים ? כבדים ב 1080p ? , די דבילי לטעמי , צריך להיות תמיכה לפחות במשחקים כמו פיפא שמי שיש לו full hd יוכל להינות מהאופציה.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים קשה לPS3 להריץ את רוב המשחקים ב1080P, נכון שבעיקרון היה אפשר אבל לא משקיעים מספיק באופטימזציה לPS3.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים cod 4 , תודה רבה על הרשימה , מהיא הסיבה לכך שלא יצאו הרבה ? המערכת לא יכולה להריץ משחקים ? כבדים ב 1080p ? , די דבילי לטעמי , צריך להיות תמיכה לפחות במשחקים כמו פיפא שמי שיש לו full hd יוכל להינות מהאופציה.קודם כל הPS3 יודע לעשות אופסקל לתמונה נכון זה לא FHD אמיתי אבל מספיק לרוב האנשים שנית כמות הזיכרון של הPS3 -512 מגה כולל ראשי וכרטיס מסך ביחד והכרטיס מסך המיושן די מגבילים אותה יחסית למפרט משחקים רצים מאוד טוב אבל צריך לזכור שזה לא מפרט שמתקרב למפרט גימרים חדש היום מה לעשות הקונסולה מעל שנתיים בחוץ
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר קודם כל הPS3 יודע לעשות אופסקל לתמונה נכון זה לא FHD אמיתי אבל מספיק לרוב האנשים שנית כמות הזיכרון של הPS3 -512 מגה כולל ראשי וכרטיס מסך ביחד והכרטיס מסך המיושן די מגבילים אותה יחסית למפרט משחקים רצים מאוד טוב אבל צריך לזכור שזה לא מפרט שמתקרב למפרט גימרים חדש היום מה לעשות הקונסולה מעל שנתיים בחוץ /: , בכלל לא נחמד לדעת את כל זה , הרבה אמרו לי שחברת המשחקים פשוט לא מוציאה את המשחק כ full hd או משקיעה בזה כל הסיפורים האלה , יותר הגיוני שהמערכת לא מסוגלת להריץ ב 1080p בעסה .
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים תראה בקונסולות נהוג לשבת רחוק ככה שלרוב אין הבדל מורגש רק בטלוויזיות מאוד גדולות תרגיש בהבדל כי זה לא כמו במחשב שנהוג לשבת צמוד למסך
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר תראה בקונסולות נהוג לשבת רחוק ככה שלרוב אין הבדל מורגש רק בטלוויזיות מאוד גדולות תרגיש בהבדל כי זה לא כמו במחשב שנהוג לשבת צמוד למסך כן זה יודע לי מנסיוני האישי .בכל אופן זה דיי מטעה .אני מקווה שבכל זו בעתיד יצאו משחקי שהם full hd .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.