עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד בסביבות ה5000 ש"ח בשביל עריכת מוזיקה ותכנות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד שיהיה בסביבות ה5000

השימושים יהיו בעיקר סתם אינטרנט משחקים קלים קצת סרטים

עריכת סאונד ותיכנות רב.

לא צריך כרטיס קול כי אני משתמש באחד חיצוני

ואני אשמח אם לא תציעו את ה- DELL LATITUDE E6400 כי יצא לי לעבוד איתו והיה גרוע באופן משמעותי

תודה רבה מראש

פורסם

לא שהייתי מציעה את ה-E6400, הוא מחוץ לתקציב שלך. אבל מהן בדיוק התכונות שהפריעו לך בו?

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועי מחשב הוא מצויין גם נוח וכולי,

פשוט הייתה בעיה עם הכרטיס האלחוטי של המחשב

וכל הביצוע של ההחלפה והאחריות דרך DELL ודרך כל שאר נוגעי הדבר היו בגדר הנוראי

מה גם שבסוף אחרי שהחליפו את הכרטיס, החדש גם היה דפוק

עד שבסוף קנינו כרטיס USB אלחוטי שעבד טוב.

אבל זה לא משנה לת'רד הזה :)

בכל אופן אשמח להמלצות

תודה.

פורסם

שאלתי כי אני רוצה להבין מהן הבעיות שמפריעות לך בשימוש בנייד על מנת להמליץ על משהו רלוונטי. נראה שהבעיה לא היתה קשורה לשום פונקציה במחשב אלא לשירות/תקלה במחשב הספציפי הזה ולכן זה לא רלוונטי.

האם כוונתך שאתה לא רוצה בכלל מחשבים של דל?

מה זה "משחקים קלים"?

פורסם
  • מחבר

משחקים קלים הם בגדר של משחקים שהם לא CRYSIS או GTA SA או כל דבר מהמאוד חדשים שמצריך משהו מטורף

אני כולה מדבר על משחקים כמו PES 2006 או משחקים באמת יותר ישנים

ככה שכרטיס גרפי מטורף אני בטוח לא צריך אם יש נייד שיש לו כרטיס גרפי שישפר בקצת את הכרטיס של לוח האם אז סבבה

אבל אם זה משהו שיוסיף 1000 שקל על המחיר אז ממש לא צריך

תודה.

פורסם

שכחתי לשאול, על איזה גודל חשבת? כמה אתה הולך לנייד אותו?

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל ללמוד אז אני כנראה לעיתים רחוקות אני אולי אקח לשיעורים

אבל בעקרון הוא הולך להשאר בדירה

אז בעקרון 14.1 אאבל גם 15 למיניהם יהיה סבבה

פורסם

ה-Dell D630 שבמבצע עכשיו ב-NotebookClub הוא דיל מצויין:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t8100-nvd.htm

לא תמצא משהו טוב יותר במחיר והוא מתאים לצרכים.

ה-D630 הוא מחשב קצת יותר ישן (הדגם שהוחלף על ידי ה-E6400), ישנם גם מחשבים חדשים יותר בתקציב כמו ה--Dv4-1030 של HP או ה-Lenovo Sl400 אבל למען האמת ה-D630 הרבה יותר מוצלח.

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת למה את חושבת שה DELL D630 טוב יותר מה HP DV4

כי ממה שיצא לי לחקור ה HP לוקח במעבד P8400 לעומת T8100

שלפי מה ששמעתי ה P8400 גם צורך פחות חשמל וגם הביצועים שלו טיפה טובים יותר.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t8100-nvd.htm

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=958

גם יש יותר זיכרון וגם הכרטיס מסך טוב יותר

אז אשמח לדעת אם יש סיבה אחרת למה לדעתך הוא טוב יותר

תודה מראש.

פורסם

יש מספר סיבות למה הוא יותר טוב. קודם כל מדובר במחשב עסקי ברמה הרבה יותר טובה עם אחריות לשלוש שנים. זה מתבטא באיכות הבניה הכללית וכמובן במקלדת. המסך הוא מט (לדעתי יתרון) ועוד יותר חשוב - יש לו רזולוציה גבוהה יותר ( מה שאומר שטח עבודה גדול יותר). חוץ מזה יש לו פונקציות כמו Trackpoint ותמיכה בתחנת עגינה אמיתית (ל-Dv4 יש תמיכה בתחנת עגינה טובה מלרוב המחשבים הצרכניים אבל לא מוצלחת כמו זו של ה-D630).

זכרון זה שטויות כשמדובר על סדרי מחיר כאלה, שדרוג מ-2gb ל-3gb יעלה לך מקסימום 120-150 ש"ח. ההבדלים במעבד אינם משמעותיים מבחינת כח עיבוד, מבחינת צריכת חשמל ה-P8400 אכן יותר מוצלח. כרטיס המסך של ה-Dv4 לא יותר טוב, הם פחות או יותר שווים. היתרון של כרטיס המסך ב-dv4 הוא רק בזה שהוא אינו שייך לסדרה המפוקפקת של Nvidia. ל-dv4 יש גם כונן קשיח יותר גדול, לא תכונה מהותית באופן יחסי, ומערכת הפעלה כלולה במחיר. כמו כן, היציאות הן יותר "צרכניות" (למשל יש HDMI).

אז היתרונות של ה-dv4 הם מפרט קצת יותר טוב, כרטיס מסך יותר בטוח ויציאות ספציפיות שרלוונטיות אם יש לך צורך בהן. סה"כ היתרונות של ה-D630 הרבה יותר משמעותיים לדעתי. אם אתה רגיל לסטנדרטים של מחשב כמו ה-E6400 אתה תמצא שה-dv4 (או כל מחשב צרכני למעשה) הוא ירידה ברמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים