עבור לתוכן

הסרת מפזר חום עקב בעייה עם המאוורר

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי Readon 9000 Pro ויש לי בעיה עם המאורר אז מצאתי פיתרון קירור בהדבקה לכרטיסי מסך באותו גודל (עם מאורר) כמו שלי עכשיו הסרתי את המאורר מהמפזר חום ואני לא יודע איך להוריד את המפזר חום מהצ'יפ של הכרטיס .

אני צריך עזרה דחוף!!! כי זה המחשב שאני בו מישתמש לאינטרנט בתודה מראש דניאל נורמן.

דרך אגב הוספתי תמונה של הרטיס בלי הקירור החדש

פורסם

עדיף שתשים מאוורר 40מ"מ אחר אם אתה לא רוצה להרוס את הכרטיס.

אם אתה מוכן להסתכן זה נראה כמו משהו שיכול לרדת בפריזר (אחרי שעטפת את הכרטיס טוב טוב בשקית אטומה לחלוטין).

פורסם

קודם כל זה לא מפזר חום אלא גוף קירור.

אתה יכול להקפיא את הכרטיס בפריזר למשך כמה שעות ואז תוכל להסיר את הגוף קירור.

או שתנסה מעכשיו להוציא אותו בתנועות סיבוביות בעדינות ותראה אם זה הולך..

פורסם

כן כן או מה אמרתם לי כשאני הביאתי את הבעיה שלי ? (זוכרים איך ששברתי את הכרטיס) אז אמרתם לי שלא מורידים היטסינק בפריזר!!

בקיצור תקח משהו חד ודק ותשחיל בין ההיטסינק לליבה זה מוריד צ'יק צ'אק ... מניסיון .

דוגמה למשהו חד : יש את הדברים האלה שמתגלחים איתם כמו סכינים קטנים כאלה אתה לוקח אחד כזה ומשחיל בין ההיסטנק והליבה וזה יורד חלק ומהר .

פורסם

אבל אתה הדבקת עם דבק טרמי על הליבה.. (מה ציפית לאחר הורדה?!)

פורסם

אתה פשוט לא תאמין !! ציפיתי שההיטסינק ירד ללא הליבה :D (נכון שזה מפתיע :P)

אבל אני חוזר ואומר שהסכין (אם אפשר לקרוא לזה סכין) הזאת של הגילוח ממש מורידה טוב היטסינק אפילו אם הוא מודבק בדבק טרמי מנסיון .

פורסם

אבל תבין לא מדביקים ליבות עם דבק טרמי, אלא עם פדים טרמיים כאלו..

פורסם
  • מחבר

חברה תודה על התגובות והמצב הוא שקניתי אותו ומאז לא שיניתי כלום אז ניראה לי שיש אז מישחה או דבק טרמי שהחברה שמה אז אני אשים בפריזר ואשתמש בסכין ניראה לכם?

פורסם

ניסית קודם להוריד אותו ידנית ע"י תנועות סיבוביות?

אני הורדתי אחד כזה לחבר שלי כשהיה מודבק לו גוף קירור על הליבה של הכרטיס..

פורסם

הלך על הכרטיס, בדבק טרמי כמעט ולא יורד, אני מכיר מישהו שניסה והוריד את הליבה עצמה יחד אם הסינק

פורסם

לפני שעתיים לקחתי כרטיס חדש (אחרי שהרסתי את הקודם אבל הדבקתי אותו טוב ולא ראו שום נזק) והורדתי את ההיטסינק על ידי הסכין הזאת של הגילוח .

אם אתה שם במקפיא כדאי לך לשים את הכרטיס בתוך שקית נילון סגורה (בשביל למנוע הצטברות של לחות ), אבל בכל זאת כשתוציא את הכרטיס ותפתח את הנילון הכרטיס יהיה לח .

פורסם

יש לי רעיון איך ליצור שקית אטומה לחלוטין למים:

קח את השקיות של הסנדוויצ'ים (אם הכרטיס נכנס בהם, אם לא קח שקית אחרת שאין בה חורים, ותחמם מלחם.

אחרי שהמלחם חם, תכניס את הכרטיס לשקית, ותעביר את המלחם קרוב מאוד לשקית, ליד הפתח שלה, ומהחום השקית תיסגר, ולאחר ההקפאה תקרא את השקית.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים