עבור לתוכן

זקוק לעזרתכם בקשר ללימוד תואר ראשון מדעי המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ.

לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע .

הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה..

השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים.

זקוק לתשובות בהקדם,

תודה מראש ! :)

פורסם

רק דבר אחד - אני רואה מההודעה שלך שאתה חושב שמתואר במדמ"ח יוצאים מתכנתים. אני מצטער לנפץ לך את האשלייה, אבל אם דבר אחד לא יודיעם לעשות כמו שצריך זה לתכנת. כלומר, לומדים קצת לתכנת (ובאמת קצת יחסית לשאר התואר), אבל זה רק בשביל ליישם כל מיני דברים תיאורטיים שאתה לומד.

לגבי המסלול של מנהל עסקים בהתמחות מחשבים - אני חושב שלינק לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

הי יואב, תודה על התגובה.

ראשית אני מצרף לינק לתואר במנהל העסקים בהתמחות מחשבים: http://www.mla.ac.il/MLAMAIN_11_com.html

בקשר לתואר במדעי המחשב, מה בעצם מקנה לי תואר זה? ומה אני יכול לעשות עם התואר (בין אם זה חד חוגי או דו חוגי) בעולם האמיתי ?

:xyxthumbs:

רק דבר אחד - אני רואה מההודעה שלך שאתה חושב שמתואר במדמ"ח יוצאים מתכנתים. אני מצטער לנפץ לך את האשלייה, אבל אם דבר אחד לא יודיעם לעשות כמו שצריך זה לתכנת. כלומר, לומדים קצת לתכנת (ובאמת קצת יחסית לשאר התואר), אבל זה רק בשביל ליישם כל מיני דברים תיאורטיים שאתה לומד.

לגבי המסלול של מנהל עסקים בהתמחות מחשבים - אני חושב שלינק לא יזיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים