פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים שלום לקוראי הודעה זוהאם אבק בתוך המארז מחשב יכול להוריד מביצועי המחשבהכוונה היא כזולפני שנה קיבלתי תוצאה ב 3DMARK06 של 12000-12800 נקודותהיום אני מקבל 9000 נקודותהאם היצתברות אבק יכולה לגרום לירידת ביצועים שכזו ?{אני שולל וירוסים כי תוכנת האנטי וירוס שלי לא מוצאת כלום גם ה SPYBOOT]אם לא מה יכול להיות הבעיה?בברכה ארז
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אם לא שינת משהו בחומרה (מעבד/כרטיס מסך/זיכרון/תדר של אחד מהם) או משהו משמעותי בתוכנה...אין סיבה לשינוי דרסטי בביצועים...במיוחד לא מאבק...
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר טוב אז ככה התוצאה האחרונה בלי כיבוי תוכנות וקיבלתי תוצאה 11800מסתבר שכן אבק משפיע !תודה לכם על ההעזרה בברכה ארז
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אין סיכוי ולא קטן שאבק זה מה שהוריד לך את הציון..התוכנה לא בדיוק "מזהה" אבק...או שביצעת את הבידקה אחד הרכיבים לא היה בMAX שלו...או שפשוט משהו היה שונה..תהיה בטוח שאבק זה לא..ואל תגיד לי "אז איך אתה מסביר את זה.." שכן יש מיליון ואחד סיבות...
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר הדבר היחידי שעשיתי למחשב זה לנקות אותו בלחץ אויר לא אמרתי שהתוכנה מזהה אבק היתכוונתי שאם יש אבק במארז אולי הגופי קרור לא עובדים טוב ואולי הם לא מקררים טוב לכן יש ירידה בביצועיםזה הכלואם כבר שאלת אז...כן איך אתה מסביר אתזה ?
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים כמו שצייני כבר אין לי דרך..שכן לא חסר סיבות..ואבק אכן פוגע בקירור..אבל אם המעבד שלך עובד בתדר סטוק על 50 מעלות או על 30 מעלות..הביצועים הם+- אותו הדבר..לא משנה הטמפ'....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.