עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט/עובד כמתכנת, עד 4000 ש"ח עם אופציה טובה לקניה בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני הולך ללמוד שנה הבאה באוניברסיטה ומעוניין לקנות מחשב נייד שיענה על הצרכים של סטודנט + תמיכה בתכנות.

בגדול אין צורך כלל בכרטיס מסך איכותי, אך יהיה נחמד אם אפשר להריץ סרטים בסבבה. משחקים אין צורך כלל וכלל זה בטוח.

הארד דיסק עדיף מעל 200GB.

מבחינת חוזק, שיהיה אפשר להריץ VMWARE של UNIX די בסיסי.

מבחינת עבודה בתכנות, משתמש לרוב ב VISUAL STUDIO 2008 אז שירוץ חלק.

סוללה לא קריטי אבל עדיף 3 שעות +.

בסוף מאי הקרוב אני אהיה בחו"ל בארה"ב (חוף המזרחי) ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים שהם מאוד זולים בחו"ל. אין לי בעיה לקנות עם כרטיס אשראי בינלאומי רגיל או אפילו יש סיכוי יש לי משהו שיכול לשלם בכרטיס מקומי או אפילו ללכת פיזית בזמן שהותי בארה"ב.

כן חשוב לי שתשאר אחריות בארץ וראיתי את המדריך שכתבתם.

אני מבין שהמחיר הזה די נמוך בשביל כדאיות חו"ל (לדוגמה דגם של TOSHIBA שראיתי שעולה 3700 בחו"ל אחרי מע"מ ישראלי לעומת 4000 פה בזאפ) אבל עדיין אם תוכלו להציע.

ד"א אין לי בעיה שלא תהיה חריטה בעברית, אני מקליד עיוור.

תודה מראש.

פורסם

אם אתה רוצה משהו זול עם אחריות בארץ אני הייתי הולכת על ה-SL300 של לנובו ב-13.3". הוא כן זול בארה"ב בהשוואה לארץ וסה"כ נותן תמורה טובה למחיר ומתאים לצרכים של סטודנט.

אם יש לך אפשרות לרכוש ישירות מהאתר של לנובו (מצריך מישהו שישלם בשבילך בכרטיס אשראי אמריקאי או אמריקן אקספרס בינלאומי או חברת אמצע שלוקחת עמלה + כמובן מקום לשלוח אליו את המחשב) אז תקבל את הדיל הכי מוצלח בדר"כ. יש להם מחירים נמוכים וגם מספר קופונים שבאים והולכים להנחות נוספות.

אפשרות טובה מאד היא ה-Dell E6400 ב-14.1". זה מחשב באיכות גבוהה עם אופציות למסך ברזולוציה גבוהה (ושאינו מבריק), תמיכה בתחנת עגינה, חיי סוללה טובים ועוד מגוון פונקציות עסקיות. ניתן בדר"כ להוסיף לו אחריות מורחבת לשלוש שנים שתקפה בארץ. לדעתי לא ניתן להשיג אותו, לפחות לא מבלי להזמין או לברר מראש, מחוץ לדל עצמה. דל לא מקבלת כרטיסי אשראי בינלאומיים למיטב ידיעתי ולכן תצטרך מישהו שיעזור לך או חברת אמצע. מחשב כזה מתחיל בארץ ב-6000 ש"ח בקונפיגורציה הבסיסית. ב-4000 ש"ח תוכל לקבל אותו דרך דל ארה"ב עם קונפיגורציה דומה או קצת טובה יותר כולל האחריות.

פורסם

אם אתה הולך לקנות רק בסוף מאי, באמת שאין משמעות להמלצות שלנו עכשיו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה tgolin.

נמסיס, מתי אתה ממליץ שאני אתחיל להסתכל על מחירים? כי אם אני קונה מראש יש כל מיני סידורים שאני צריך לעשות עם משהו שנמצא בארה"ב וזה וזה יכול לקחת טיפה זמן (עד שבועיים).

ד"א, אין שום המלצה לקנות פיזית בחנות? אין שום חנויות טובות שאתם מכירים עם מחירים נוחים? אני מדבר בעיקר על אזור ניו יורק.

פורסם

תתחיל להסתכל עוד בערך חודשיים. אם אתה רוצה לשלוח מחשב אחרי קניה אונליין כדאי לקחת כמה שבועות טווח ביטחון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים