עבור לתוכן

בעייה מוזרה עם דיסק די וי די

Featured Replies

פורסם

הבעייה שלי היא כזו:

העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט.

כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו.

האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?

פורסם

דיסק DVD video חייב להיות בנוי באופן מאוד מסויים מבחינת סדר קבצים ואינדקס. אם פשאט כלהו לא במקום הוא פשוט לא ינוגן.

קבצי VOB ,שהם עצם קבצי mpeg2, אתה יכול להמיר לכל פורמט עם מבחור בתוכנות שמומלצות בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

multicore קודם כל תודה על התגובה המהירה שלך. עוד לא הספקתי לסיים את השאלה וכבר קיבלתי תשובה :yelclap:

מה שאני לא מבין זה דבר אחד - כאשר הפכתי את דיסק המקור לקובץ ISO (בעזרת תוכנת אשמפו) קיבלתי הודעה שההמרה בוצעה בהצלחה. גם כאשר צרבתי את קובץ ה-ISO ע"ג מדיית די וי די קיבלתי הודעה שהצריבה בוצעה בהצלחה. אז איפה לדעתך הכשל?

פורסם

הגנה של הצפנת CSS על הדיסק כדי לשמור על זכויות יוצרים ::)

פורסם
  • מחבר

או קיי multicore אני מודה שבכיוון הזה לא חשבתי בכלל אבל האמת שבמקרה הספציפי שלי זה לא ממש סרט (שבו יש סיכויים גדולים להצפנה) אלא צילום של חתונה שבטוח לא הוצפן.

אני אנסה לבצע "קריעה" לדיסק ואם לא אצליח אני אבצע המרה לכל קבצי ה-V.O.B ואז אחבר אותם.

האם כל התוכנות המרה שמומלצות בסטיקי יודעות לבצע המרה של קבצי V.O.B לקבצי DATA?

פורסם

תשתמש ב dvd decrypter כדי להעתיק את הדיסק כמו שהוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים