פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים היי! קיבלתי מתנה מחבר מערכת רמקולים 5.1 של מערכת קולנוע ביתית של חברת lenco עכשיו,המערכת פועלת מצויין פרט לדבר אחד! הסאב וופר (הנה תמונה שלו): פשוט נשמע חלש...,נכנסתי לתוכנה של הכרטיס קול שלי ושאני יכול לעשות שם טסט לכל אחד מהרמקולים הסאב וואפר פשוט ממש חלש עד שכמעט לא שומעים אותו.. ובמוסיקה בכלל לא שומעים אותו!.. (שאר הרמקולים פועלים מצויין!) אשמח מאוד עם מישהו יגיד לי מה לעשות בכדי לשפר את המצב! תודה לכם! איתי. ^____^
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר כן.שלוש חוטים שבכל אחד מהם זה חוט עם חיבור למחשב שהוא מתפצל לשניים אחד לבן ואחד אדוםשלושתם מחוברים לסאב וופר ולמחשב:אחד לירוקאחד לשחורואחד לכתום
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים תסובב את הגלגל של הסאב ופר לכיוון הMAX ואת שאר הרמקולים תחליש בעזרת הדרייבר.
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר תסובב את הגלגל של הסאב ופר לכיוון הMAX ואת שאר הרמקולים תחליש בעזרת הדרייבר. ניסיתי לא עוזר.... אני עובד עם הדרייבר הזה: אולי יש לך תוכנה אחרת שתעזור לי?
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים יש סמל של רמקול בשורה של ההתחל, קליק ימני עליו ופתח בקרת עוצמה.תתחיל לשחק שם איתם, תוריד את הFRONT שם לחצי ותעלה את הסאב וופר לכיוון הMAX ותראה אם יש שינוי לטובה ברמקול הזה.אם כן תוריד את הערכים של כל הרמקולים האחרים (פרט לסאב).
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר לא עוזר שני העצעות האחרונות שנתתם ליאבל:תראו יש לי לשני לחצנים על הסאב וופר על אחד: ac-3 ועל השני: stereo כרגע הוא נמצע על ac-3אבל אם אני שם אותו על stereo כל הרמקולים כולל הסאב וופר נהיים חלשים כמו הסאב וופר..אולי יש פה משהו שיכול לעזור לכם לתת לי משהו שיעזור?
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר לא למה בהתחלה הוא כן עבד אבל שיחקתי עם ההגדרות בשביל לכוון דברים ופתאום זה קרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.