עבור לתוכן

גלגל"ץ עושים מסיבה לכבוד אלבום שיוצריו נגד ישראל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

U2 הם אנטי ישראלים/ אנטישמיים באופן רשמי?

לפי מה שבדקתי עכשיו הם סתם נגד מלחמות/שמאלנים.

אז עכשיו עברת לטיעון אחר ? הבחור גם הפיק את האלבום וגם היה שותף למילים / לחן של 7 מתוך 11 מהשירים בו. אז אפשר להגיד שספציפית הוא היה מאוד מעורב באלבום שגלגל"ץ מקדמים.

פורסם

חבר'ה, גלגל"צ לא קשור לצבא :screwy:

בואו אני אגיד לכם משהו - גם גל"צ לא קשור לצבא. זה שמשרתים בו חיילים זה לא אומר כלום - אין שום שת"פ עם הצבא והיא מתפקדת כתחנת רדיו פרטית לכל דבר

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, גלגל"צ לא קשור לצבא :screwy:

בואו אני אגיד לכם משהו - גם גל"צ לא קשור לצבא. זה שמשרתים בו חיילים זה לא אומר כלום - אין שום שת"פ עם הצבא והיא מתפקדת כתחנת רדיו פרטית לכל דבר

אז בוא תעדכן את הנתונים פה, שכולם ידעו את זה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%A6

גלגלצ הוא ערוץ רדיו ישראלי המופעל על ידי גלי צה"ל

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%9C%D7%99_%D7%A6%D7%94%22%D7%9C

גלי צה"ל (בראשי תיבות: גל"צ) היא תחנת רדיו ארצית, אשר שייכת לצה"ל ומופעלת מתקציב הביטחון של ישראל

(להמשיך לשרטט את השרשרת ?)

פורסם

אויש נו באמת - זה שהיא ממונמת ע"י המדינה לא אומר שהיא קשורה לצה"ל - הכוונה שלי שהפעילות המתבצעת בתחנה אינה פעילות צבאית ואפילו לא מתקרבת אליה. מדובר הן על גל"צ והן על גלגל"צ.

הבהרתי את הנקודה שלי - כל טענה אחרת היא פשוט לא נכונה. אני לא מדבר מתוך שחצנות אלא מתוך ידע מדויק.

עריכה:

אני רק רוצה להבהיר - לא שללתי את הביקורת שלך כלפי גלגל"צ, למרות שאני חושב שאתה מגזים פה. בקשר להחרמות - אנחנו עם חלש לדעתי ורוב הישראלים הם אפסים וטיפשים - שלילת זכותם לחיים ע"י אדם כזה או אחר לא מזיזה להם את השערה ביד [ויש להם המון כאלו]. דוגמה לכך היא נהירת ישראלים למלונות בטורקיה לאחר הורדת המחירים וזאת למרות ההצהרות החריפות של ראש ממשלת טורקיה והקריאות להחרים את המדינה מבחינה תיירותית.

אני שוב רוצה להדגיש שלדעתי העם הישראלי הוא עם טיפש, עממי מידי, מגעיל, חסר נימוסים, ללא דיעה אישית - אני יכול להמשיך בעלבונות שעות - רוב הישראלים לדעתי לא מצדיקים את זכות קיומם - מצד שני אנחנו אנשים חמים יותר [הרוב לפחות] ופתוחים יותר לשאר בני העם. אבל זה סתם בגלל שאנחנו מיעוט.

רק הבהרה - אני מדבר על 2 הדורות האחרונים. חוץ מזה, אני לא אומר ששאר העולם הוא לא יותר גרוע - פציפיסטים מפגרים. חחח דיי אני באמת הגזמתי עכשיו... העייפות גורמת לעצבים.

פורסם
  • מחבר

היא ממומנת מתקציב הביטחון ומה לעשות, ארגונית שייכת לצה"ל. אפילו אם היא לא היתה, היא עדיין ממומנת ע"י המדינה ומכיוון שהאומן מחרים את המדינה, לא צריך לקיים שידור שכזה.

פורסם

הכל משמיים , לא סתם הדיסק האחרון שלהם הודלף לאינטרנט עוד לפני שהגיע לחנויות.

ואני תומך בחרם , אם גלג"ץ מחרימים כל שיר שהזמר / זמרת טועים במילה בהגייה אז עוד להשמיע להקה שמתנגדת לישראל נשמע לי מגוכח.

פורסם

גם נתב"ג ממומן על ידי המדינה. בוא לא נאפשר לכל מי שלא אוהב אותנו לנחות בארץ.

פורסם

גם נתב"ג ממומן על ידי המדינה. בוא לא נאפשר לכל מי שלא אוהב אותנו לנחות בארץ.

נו באמת, אתה סתם מגזים.

הנקודה שהוא מעלה הגיונית לחלוטין, להקה שחלק פעיל בה מביע כאלה דעות כלפי ישראל לא צריכה לקבל מסיבה מגוף צבאי(בפועל או לא, זה עדיין גוף ציבורי שממומן ע"י הצבא).

פורסם

עריכה:

אני רק רוצה להבהיר - לא שללתי את הביקורת שלך כלפי גלגל"צ, למרות שאני חושב שאתה מגזים פה. בקשר להחרמות - אנחנו עם חלש לדעתי ורוב הישראלים הם אפסים וטיפשים - שלילת זכותם לחיים ע"י אדם כזה או אחר לא מזיזה להם את השערה ביד [ויש להם המון כאלו]. דוגמה לכך היא נהירת ישראלים למלונות בטורקיה לאחר הורדת המחירים וזאת למרות ההצהרות החריפות של ראש ממשלת טורקיה והקריאות להחרים את המדינה מבחינה תיירותית.

שטויות.

מפעלים שלמים ביטלו והעיפו לעזאזל טיולים מאורגנים לטורקיה, תשאל אנשים "עמך" לא מסוגלים לשמוע על טורקיה.

מי שמספר לך את זה, לא טורח לספר לך שרוב האנשים שטסים לטורקיה עם ערבים ישראליים ולא ישראלים (יהודים).

אני שוב רוצה להדגיש שלדעתי העם הישראלי הוא עם טיפש, עממי מידי, מגעיל, חסר נימוסים, ללא דיעה אישית - אני יכול להמשיך בעלבונות שעות - רוב הישראלים לדעתי לא מצדיקים את זכות קיומם - מצד שני אנחנו אנשים חמים יותר [הרוב לפחות] ופתוחים יותר לשאר בני העם. אבל זה סתם בגלל שאנחנו מיעוט.

רק הבהרה - אני מדבר על 2 הדורות האחרונים. חוץ מזה, אני לא אומר ששאר העולם הוא לא יותר גרוע - פציפיסטים מפגרים. חחח דיי אני באמת הגזמתי עכשיו... העייפות גורמת לעצבים.

כמה אתה מקטר, "אנחנו אנחנו ואנחנו". חלאס אחי.

אז נכון יש בנו צדדים מגעילים ומדצד שני באותה מידה צדדים יפים.

אז איפה שתוכל תנסה לעזור,לשפר . וככה כל אחד אחר וכך נראה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים