עבור לתוכן

הוודו החדש שלי

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רציני , זאת תמונה אמיתית ? ארבעה צ'יפים !

לאיזה כרטיס הוא משתווה מבחינת הכח ?

פורסם

כן,זה הוא הכרטיס..

איני זוכר את הביצועים שלו אך זכור לי ביקרות מאתר גרמני כל שהוא שבחנה אותו-זה פורסם במקום כל שהוא באתר..

פורסם

חברת nVIDIA קנתה את 3DFX בזמנו..

ומה שגמר על 3DFX בכלל זה שהם לא נתנו לחברות צד שלישי לגעת בצ'יפ שלהם ולייצר כרטיסים

הכל היה 3DFX ORIGINAL ... נראה לי המנכ"ל שלהם היה ילד בן 15 שסיים שיעורי בית במנהל עסקים

אני לא מבין, מה הייתה הבעייה לתת לאיזה חברה כמו הרקולס לייצר כרטיסים שלה?

איזה חברה ענקית היא.. עוד לפני 3-4 שנים היה להם כרטיס שמשתווה לTI4200 של היום

Voodoo 5 6000 128MB

כרטיס כזה נדיר.. הוא נדיר כי זה הכרטיס האחרון של חברה ענקית..

נגיד ATI עכשיו פושטת רגל.. אז ה9800 פרו 256 מגה יהיה שווה אוטומטית כמה אלפי שקלים..

הרשה לי לתקן אותך:

מההתחלה 3Dfx מכרה צ'יפים כמו nVidia כיום. קריאייטיב, הרקולס, דיימונד מולטימדיה (ז"ל :'(), אסוס וענקיות נוספות ייצרו כרטיסים עם שבבי שלה.

לקריאייטיב הייתה סדרת ה 3D BLASTER, הרקולס אפילו ייצרה VOODOO RUSH (לחבר שלי היה כזה עם 8MB זיכרון. הוא נקרא הרקולס סטינגריי ואנשים כינו אותו סטינקריי :P - זה עוד היה כש Guillemot הייתה בעלים של הרקולס. לא יודע מה המצב כיום...)

לדיימונד הייתה את סידרת הMONSTER האדירה ואסוס מיספרה את הVOODOO BANSHEE שלה כ V3200!

היום אנחנו ב V9XXX , לא? {ה V3400 היה TNT, ה V3800 היה TNT2, ה V6600 היה GF256, ה V7700 היה GF2 GTS וכו'...}

התפנית חלה בסדרת ה V3:

3Dfx שינתה את הלוגו ל 3dfx והכרטיסים שלה יוצרו *בלעדית* ע"י חברה שנקראה STB (שעד אז ייצרה גם כרטיסים של nVidia. אני מניח שלא שמעתם עליה חוץ מההקשר עם 3dfx אבל הייתה לה סידרה שנקראה Velocity וכיכב בה שבב ה RIVA TNT הנודע של NV).

על הקופסא לא צוין הלוגו של STB (לפי ההסכם בין החברות) וכך התנהל העסק עד מותה של החברה.

ודבר אחרון: ה V5 6000, ממש, אבל ממש לא השתווה ל TI4200. יותר נכון סביבות GF3 בהגזמה פרועה! (הניחושים שלנו ב PCPRO דאז היו שה GF2 ULTRA ימחץ את ה V5 6000!)

איזה מזל שMidi_Glider לא קרא את הת'רד הזה... הוא היה מקבל חום :o

פורסם
  • מחבר

בטח שהוא התשווה ל4200... תן ליח לינק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים